Sosyal Medya

Güncel

Milliyet ayetle alay etti

Diyanet’in “aile ve irşat” bürosunu “şiddet gören bir kadın” gibi arayan Milliyet muhabiri, kendisine verilen ve altına imza atılacak nitelikteki tavsiyeleri ti’ye aldı. Burcu Karakaş isimli muhabir, işi o kadar ileri götürdü ki, Allah’ın ayetiyle dalga geçercesine, “Diyanet’ten şiddete Felak-Nas’lı çözüm” başlığını bile attı.



Her ÅŸeye bahane buluyor.

¥ Aldatma falan var mı? Yoksa ev içi problemler mi? Yani sizi baÅŸka biriyle aldattığını mı düÅŸünüyorsunuz?

Öyle bir ÅŸey yok. Yemekten sorun çıkarıyor, her ÅŸeye kızıyor. (...) Daha fazla evde kalmak istemiyorum.

¥ Ama hamilesiniz. Kocanızın neden böyle davrandığını öÄŸrenmeye çalışın. Bence hemen evi terk etme ya da aradaki baÄŸları koparma yoluna gitmeyin. (...) Ev hanımı mısınız?

¥ Ekonomik özgürlüÄŸünüz de yok. EÅŸinizle yakınlaşın, aradaki baÄŸları kuvvetlendirin. Yuvanızı hemen yıkmayın. Kendinizi evlatlarınızın yerine koyun. Babasız kalmak ister miydiniz?

Ya onları da döverse?

¥ Ona izin vermeyin. Çocuk 1 yaşında dediniz, dayak yiyecek bir yaÅŸta deÄŸil zaten. Ne günahı var ki onun, ne sebep bulabilir onu dövmek için?

Beni dövmesine izin mi vereyim? Benim ne günahım var?

¥ Sizin de tabii ki günahınız yok. Dayak, kiÅŸinin acizliÄŸidir.

Beni döven çocuÄŸu da döver. Hayatımdan da endiÅŸeliyim. 

¥ Yuva dağıtmak son çaredir, ailelerinizden destek isteyin. Biraz sabredelim. Allah’tan yardım dilerseniz sonu olumlu olacaktır. Bol bol dua edin inÅŸallah. Felak ve Nas surelerini bol bol okuyun.

Burcu KarakaÅŸ’ın haberinden/ MÄ°LLÄ°YET

YENÄ°AKÄ°T

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.