Sosyal Medya

Güncel

Davutoğlu: Gün imtihan günüdür

Başbakan Ahmet Davutoğlu Elaziz'de AK Parti İl Kongresi'nde konuşma yaptı. Davutoğlu, "Gün, imtihan günüdür. Herkes yaptıklarının ve bu ülkede demokrasiye yönelik tavırlarının hesabını da demokrasi yanında yer aldığında mükafatını da görecek" dedi.



BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu, Yakup Kılıç Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Elazığ Ä°l Kongresi'nde yaptığı konuÅŸmada, ÅŸöyle konuÅŸtu:

"Geçen sene MÄ°T tırlarına, Haleplilere, Bayırbucak Türkmenlerine yardım götüren tırlara operasyon yapıldığında KılıçdaroÄŸlu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni ve kurumlarını dünyaya ÅŸikayet etti. Bakıyorsunuz ÅŸimdi, o paralelci yapıların diliyle MÄ°T'e saldırıyor. Bakıyorsunuz aynı dille Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, hükümetimizi, demokrasimizi tahrip etmeye çalışıyor. Gün, imtihan günüdür. Herkes yaptıklarının ve bu ülkede demokrasiye yönelik tavırlarının hesabını da görecek, demokrasi yanında yer aldığında mükafatını da görecek."

DavutoÄŸlu, 6-7 Ekim'de yaÅŸanan olayalara iliÅŸkin, "Bir daha hiçbir vandal, hiçbir eÅŸkıya, hiçbir terörist Türkiye'nin ÅŸehirlerini bu hale getiremeyecek çünkü kamu düzeni de dahil olmak üzere her tedbiri devletimiz, hükümetimiz alıyor" dedi.

DavutoÄŸlu, Elazığ programı kapsamında, otel açılışı ile bir televizyon kanalının uydu yayınına baÅŸlaması dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.

EÅŸi Sare DavutoÄŸlu, BaÅŸbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Elazığ Ramada Otel'in açılışına katılan DavutoÄŸlu, sadece Türkiye'nin deÄŸil, dünyanın önemli turizm merkezlerinden biri haline geleceÄŸine inandıkları Harput'un, Elazığ'ın ihtiyacını karşılamak üzere hizmete açılan tesisin kente kazandırılmasına öncülük edenleri tebrik etti.

DavutoÄŸlu, "Allah hayırlı, mübarek eylesin, Allah güzel misafirliklerle burada güzel birliktelikleri daim eylesin" dedi.

Kurdele keserek otelin açılışını gerçekleÅŸtiren DavutoÄŸlu, daha sonra eÅŸi Sare DavutoÄŸlu'yla otelin yakınlarındaki Kanal 23 binası önüne gitti.

Kanalın uydu yayınına baÅŸlaması dolayısıyla düzenlenen programa katılan DavutoÄŸlu, civardaki apartmanlarda oturanların tezahüratlarıyla karşılandı.

Balkonlardan kendisini alkışlayanları selamlayan BaÅŸbakan DavutoÄŸlu, vatandaÅŸlara seslenerek, "DeÄŸerli kardeÅŸlerim hepinizi muhabbetle selamlıyorum. EÄŸer kongremizde bekleyen olmasaydı tek tek evlerinizde ziyaret edip sizinle kucaklaÅŸacaktım. Çok teÅŸekkür ediyorum. Allah razı olsun" diye konuÅŸtu.

BaÅŸbakan DavutoÄŸlu, Kanal 23'ün Elazığ medyasına hayırlı olması ve iyi haberler vermesi dilekleriyle kurdeleyi kesti. EÅŸi Sare DavutoÄŸlu'yla parti otobüsüne binen BaÅŸbakan DavutoÄŸlu, otobüsten halkı selamladı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.