Sosyal Medya

YaÅŸam

Pencerede ölü bulundu

Şişli'de, 57 yaşındaki Şenol İyiçalışkan, yalnız yaşadığı evinin penceresinden sarkmış halde ölü bulundu. Herhangi bir hastalığı olmadığı belirtilen İyiçalışkan'ın ölüm nedeni araştırılıyor.



PaÅŸa Mahallesi Civelek Sokak'taki bir binanın penceresinde, saat 08.00 sıralarında hareketsiz bir kiÅŸi olduÄŸu yönünde polise ihbar geldi. Belirtilen adrese giden ekipler, penceredeki kiÅŸinin çaÄŸrılarına cevap vermemesi üzerine saÄŸlık ekiplerine bilgi verdi. Polis, eve giremeyince, komÅŸularının yardımıyla ÅŸahsın yakınlarına ulaÅŸtı. Kapıaçıldıktan sonra inceleme yapan polis ve saÄŸlık ekipleri, evde yalnız yaÅŸayan Åženol Ä°yiçalışkan’ın yaÅŸamını yitirdiÄŸini belirledi. Polisin yaptığı ilk incelemede aÄŸzından kan gelen Ä°yiçalışkan’ın vücudunda herhangi bir darp, kesici ve ateÅŸli silahla yaralama izine rastlanılmadı. Yakınları, Ä°yiçalışkan’ın herhangi bir hastalığı bulunmadığını da belirtti. 
Rahatsızlandıktan sonra hava almak için pencereye çıktığı ve bu sırada hayatını kaybettiÄŸi tahminlerinde bulunulan Ä°yiçalışkan’ın cesedi, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ä°yiçalışkan’ın kesin ölüm nedeni otopsiden sonra ortaya çıkacak.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.