Sosyal Medya

Güncel

AK Parti tabanı yüzde 88 'Davutoğlu' dedi

Anketler AK Parti'de Ahmet Davutoğlu'nun benimsendiğini ve mayanın tuttuğunu ortaya koydu.



Anketler AK Parti'de mayanın tuttuÄŸunu ortaya koydu. AK Parti seçmeninin yüzde 88'i, toplam seçmenin ise yüzde 42'si DavutoÄŸlu'nu benimsedi. Yüzde 16'lık grup ise "olabilir" diyor.

SEÇMEN BENÄ°MSEDÄ°

AK Parti, Haziran 2015'te yapılacak genel seçimlere dönük propaganda faaliyetleri için düÄŸmeye bastı. Partide"Seçim Strateji Kurulu" oluÅŸturuldu. Kurul, BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu'nun kamuoyu algısına iliÅŸkin sürekli çalışma yürütecek. Yapılan anketler ise AK Parti'de mayanın tuttuÄŸunu ortaya koydu. AK Parti seçmeninin yüzde 88'i, toplam seçmenin ise yüzde 42'si DavutoÄŸlu'nu benimsedi. Yüzde 16'lık grup ise "olabilir" diyor.

OYUN BOZULACAK

Kurul'da, "DavutoÄŸlu temiz, ErdoÄŸan vasi, DavutoÄŸlu emanetçi. DavutoÄŸlu'na 'rüÅŸtünü ispatla' diyorlar. Böyle bir oyun oynanıyor. Ama DavutoÄŸlu ortaya koyduÄŸu performansla göz doldurdu. Mitingler baÅŸarılı. AK Parti seçmeni DavutoÄŸlu'nun genel baÅŸkanlığını ve Yeni Türkiye idealini satın aldı"deÄŸerlendirmesi yapıldı.

SARAY HAREKÂTI TUTMADI

AK Parti seçmeni genel olarak CumhurbaÅŸkanlığı Sarayı'nın yaptırılmasından rahatsız deÄŸil, yolsuzluk iddialarına da darbe planının kılıfı olduÄŸu için inanmıyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.