Sosyal Medya

Hür Tefekkür Başladı...

Hilal TV'nin başarılı haber analiz programlarından Hür Tefekkür yeni yayın dönemine başladı.



Program yapımcılığını sitemizin yazarlarından Abdülaziz Tantik’in Dilaver DemiraÄŸ’la beraber yaptığı program dünü ve bugünü ele alarak karanlıkta kalmış noktalara farklı bakış açısıyla yaklaşıyor.Türkiye ve dünya gündemi, OrtadoÄŸuki sorunlar, Ä°slam ümmetinin içinde bulunduÄŸu çıkmazlara eleÅŸtiriler, öneriler, olması gerekenler yapılmayanlar bir bir açık yüreklilikle ele alınıyor.

Programda temel amaç izleyicileri diÄŸer programlar gibi aynılaÅŸtırma deÄŸil bulundukları düzlemde onları aydınlatarak olması gereken noktalara vurgu yapmak ve böylece akıllarında oluÅŸmuÅŸ olan sorulara kendilerinin cevap vermesini saÄŸlamaktır.

Geçen dönemde tavsiye ve fikirleriyle gündemi belirleyen bir program olan Hür Tefekkür “Türkiye’de Ä°slami muhalefet nasıl olmalıdır? Türkiye sol deÄŸiÅŸimleri ve buna benzer birçok konuyu irdelemiÅŸ birçok siyasi oluÅŸum ve camiada gündem olması saÄŸlamıştır.

Yeni yayın döneminin ilk programında Gündemdeki konular ile beraber  "Türkiye’de mevcut siyaseti yeni bir okumaya tabi tutarak “Ak parti merkeze mi kayıyor" sorusuna cevap arandı.

Hür Tefekkür programı Salı günleri saat 22:00’de canlı olarak yayınlanmaktadır.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.