Sosyal Medya

Güncel

CHP'den seçim genelgesi

CHP yönetimi tarafından parti örgütlerine gönderilen genelgede 2015 seçimlerinde milletvekilliğine aday olacak il yöneticilerinin 25 Aralık’a kadar istifa etmeleri istendi. Oğuz Kaan Salıcı’nın da adaylık için İstanbul il başkanlığından istifa etmesi bekleniyor.



CHP Merkez Yönetim Kurulu tarafından parti örgütlerine seçimlere yönelik bir genelge gönderildi. Al Jazeera’ye bilgi veren bir CHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı, 2015 seçimlerinde milletvekili adayı olmayı düÅŸünen il yöneticilerinin bu görevlerinden 25 Aralık’a kadar istifalarının istendiÄŸini söyledi. Adaylık nedeniyle il yönetimlerinin boÅŸalması durumunda ise genel merkez tarafından il örgütlerine atama yapılacak.

Murat Karayalçın’ın adı geçiyor  

CHP Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanı OÄŸuz Kaan Salıcı’nın da milletvekili adayı olmak için bu genelge doÄŸrultusunda 25 Aralık’a kadar istifa etmesi bekleniyor. Bir süre önce Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanlığı için SHP'nin eski genel baÅŸkanı ve Ankara BüyükÅŸehir Belediyesi'nin eski baÅŸkanı Murat Karayalçın’ın adı gündeme gelmiÅŸti. Al Jazeera’ye bilgi veren CHP kaynakları Karayalçın formülünün hâlâ gündemde olduÄŸunu, Salıcı’nın milletvekilliÄŸi adaylığı için istifa etmesi durumunda Karayalçın’ın il baÅŸkanlığına getirilebileceÄŸini belirtti. 

Kaynak: Al Jazeera 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.