Sosyal Medya

Güncel

İsrail askerleri Filistinli genç kızı öldürdü

İsrail askerini bıçaklayan Filistinli genç kız katledildi



Ä°srail askerleri, El Halil'de bir Ä°srail askerini bıçakla yaraladığı iddia edilen Filistinli genç kızı vurarak öldürdü. Ä°srail askerleri, bugün bir pazar yerinde bir askerlerini bıçakla yaraladığını iddia ettikleri Filistinli genç kızı vurarak öldürdüler.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin görgü ÅŸahitlerinden edindiÄŸi bilgiye göre, El-Halil'in kuzeyinde kurulu Gush Etzion Yahudi Ä°ÅŸgal Bölgesi yol ayrımı yakınlarındaki anayol hizasında bulunan Beyt Feccar beldesi giriÅŸinde iÅŸgal askerleri aniden Filistinli bir genç kıza ateÅŸ etmeye baÅŸladı.  Görgü ÅŸahitleri, Filistinli genç kızın ilk baÅŸta ağır yaralandığını, iÅŸgal rejimine ait ambulansla bilinmeyen bir yere nakledildikten sonra Beyt Feccar Belediyesi'ndeki sivil irtibat görevlisine genç kızın hayatını kaybettiÄŸinin bildirildiÄŸini, Ä°srail kaynaklarının Filistinli genç kızın askerlerden birini bıçaklayarak hafif bir ÅŸekilde yaraladığını öne sürdüÄŸünü söyledi.  

Ä°srail askerlerinin Gush Etzion Yahudi YerleÅŸkesi kavÅŸağında yoÄŸun güvenlik önlemleri aldığı ve yoldan geçen Filistinlileri aÅŸağıladığı ifade edildi.  Bu arada Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, Filistin Kızılayı'na ait ambulansın yaralı genç kıza ulaÅŸmasının iÅŸgal güçleri tarafından engellendiÄŸini bildirdi.  Filistinli kaynaklar, öldürülen genç kızın Beyt Feccar beldesi sakinlerinden 22 yaşındaki Emel Fahri Tagatiga olduÄŸunu belirtti.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.