Sosyal Medya

Güncel

Hizbullah: Tekfirciler İsrail Hariç Tüm Milletler İçin Tehdit

Lübnan Hizbullah hareketi yürütme konseyi başkan vekili Şeyh Nebil Kavuk, bugün tekfircilerin, siyonist rejimi İsrail hariç, bölgenin bütün ülkeleri, milletleri ve orduları için tehlikeli olduğunu söyledi....



Lübnan Hizbullah hareketi yürütme konseyi baÅŸkan vekili Åžeyh Nebil Kavuk, bugün tekfircilerin, siyonist rejimi Ä°srail hariç, bölgenin bütün ülkeleri, milletleri ve orduları için  tehlikeli olduÄŸunu söyledi.

Fars haber ajansına göre, Nebil Kavuk,  dün Lübnan’ın güneyinde yer alan Hedasa’da düzenlenen bir törende yaptığı konuÅŸmada; tekfircilerin  siyonist Ä°srail dışındaki bütün Arap ülkelerinin ordularını tehdit ettiÄŸini söyledi.

Tekfirci teröristlerin bugün  Lübnan, Suriye, Irak, Yemen, Mısır, Cezayir, Tunus, Libya ve Somali ordularıyla  savaÅŸ halinde olduÄŸunu belirten Åžeyh Nebil Kavuk, ”Ama sözkonusu tekfirci teröristler terör rejimi Ä°srail ile savaÅŸmaya kesinlikle hazır deÄŸiller” dedi.

Åžeyh Nebil Kavuk, tekfircilerin tehlikesinin  önüne geçilmesi amacıyla Lübnan hükümetinin  özel stratejisine de deÄŸinerek, bu doÄŸrultuda tekfircilere karşı milli birlik ve beraberliÄŸin zaruri olduÄŸunu, ”ordu, halk ve direniÅŸ” üçlüsünün  terör rejimi Ä°srail ile tekfircilerin  her türlü muhtemel senaryolarına karşı koyacak iÅŸbirliÄŸi ve organize içinde olduÄŸunu  söyledi.

Hizbullah yetkilisi, bölgede yaÅŸanan geliÅŸmelerin  Sünni ve Åžiiler arsında bir çatışma olmadığını aksine bölgedeki bütün milletlerin  halihazırda  tekfirci teröristlerle  çatışma içinde olduÄŸunu gösterdiÄŸini söyledi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.