Sosyal Medya

Güncel

Gökçek'ten CHP'ye ağaç tepkisi

CHP'li Yalova Belediyesi'nin ağaç katliamı üzerine açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek CHP'nin iki yüzlü davrandığını vurguladı. Gökçek "Bunlar sahte yeşilciler bunların yeşille falan ilgisi yok. Sadece ve sadece istismar sadece ve sadece kavga" dedi.



Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Melih Gökçek Yalova'nın Tonami Meydanı'nda yapılacak olan köprülü üst kavÅŸak nedeniyle bölgede bulunan 180 aÄŸacın çevrecilerin tüm tepkilerine raÄŸmen sabah erken saatlerinde kesilmesini eleÅŸtirdi. 

CHP'li Yalova Belediyesi'nin aÄŸaç katliamı üzerine TVNET'e baÄŸlanan Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Melih Gökçek çarpıcı açıklamalarda bulundu.  

Gökçek "Åžöyle söyliyeyim o meydanın içerisinde Yalova Meydanı için söylüyorum bir ihtiyaç var mı yok mu bilmiyorum ihtiyaç var sa aÄŸaçlar nakledilir deÄŸilse kesilir benim buna karşı çıkmam mümkün deÄŸil. Benim üzerinde durmak istediÄŸim konu ÅŸu özellikle Türkiye'de Cumhuriyet Halk Partisive sol bütün grupların hepsi her aÄŸaç kesimini haklı olsun haksız olsun eylem konusu yapmışlardır. Åžimdi Ankara'da bizim açmış olduÄŸumuz 1071 Malazgirt Bulvarı var. Planını Karayalçın yapmış ODTÜ ile oturup beraber planını yapmışız. Buna raÄŸmen ODTÜ'nün içerisindeki öÄŸrenciler ve özellikle bazı öÄŸretim görevlileri olmak üzere eylem içerisine girdi. Milletvekilleri Hüseyin Aygün baÅŸta olmak üzere hatta Aygün taÅŸ attı. Ancak yol açıldı oranın ne kadar faydalı olduÄŸunu kendileri gördü sabah akÅŸam kendileri geçiyor zaruret olduÄŸunda bunlar yapılır. Ama bunlar sadece iÅŸin yaygarasını koparıyorlar. Bakın ÅŸuanda Ankara'da üç dört günden beri bizim de yaÅŸadığımız bir olay var. Eymir Gölü'nde aÄŸaçlar kesildi, hiçbir gerekçe yok sadece ve sadece lokantaya rant temin etmek maksadıyla lokantanın kenarındaki yerleri ODTÜ rektörlüÄŸü kestiriyor. Yani bunlar kendileri yaptığı zaman herÅŸey meÅŸru ama bunun haricinde herhangibir kimse bir yol açmak için bunu yaptığı zaman buna karşı her türlü eylemi yapıyorlar. Åžimdi örnek veriyorum CumhurbaÅŸkanlığı KöÅŸkü'nün önüne duvar yaptık mecburiyet olduÄŸu için biz de aÄŸaç oradan kestik ama onun karşılığında aÄŸaç diktik" dedi. 

Hadi ötsünler bakayım bir tanesi ötmüyor

Zaruret olduÄŸunda aÄŸaç kesme ve sökme iÅŸlemlerinin yapılabileceÄŸine iÅŸaret eden Gökçek "Sol ve özellikle CHP sekiz aÄŸaç Ä°stanbulun eltını üstüne getirdi sekiz aÄŸaç için ve Gezi eylemlerini ortaya koydu, yani istismarcı bunlar yani samimi deÄŸil yani bunların aÄŸaç diye bir lafı yok hani önce lafı söyleyip kaçtı ya yurt dışına Mehmet Ali Alabora 'mesele aÄŸaç deÄŸil kardeÅŸim hala anlamadınız mı?' Türkiye'nin önce bunu anlaması lazım. Bu solcular ve özellikle CHP milletvekilleri sadece ve sadece aÄŸacı istismar konusu için iÅŸlerler kendileri olduÄŸu zaman da sesleri çıkmaz hadi ötsünler bakayım bir tanesi ötmüyor" eleÅŸtirisini yöneltti. 


YENÄ°ÅžAFAK

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.