Sosyal Medya

Güncel

43 adrese narkotik baskın: 44 gözaltı

Kırklareli merkez ve Lüleburgaz İlçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 44 şüpheli gözaltına alınırken, evlerde yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi



Kırklareli Ä°l Emniyet MüdürlüÄŸü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Åžube MüdürlüÄŸü ekiplerince, ÅŸehir merkezi ve Lüleburgaz Ä°lçesinde uyuÅŸturucu satıcılarına yönelik 550 polisin görev aldığı operasyonda, 43 adrese eÅŸzamanlı baskınlar düzenlendi.

Özel eÄŸitimli köpeklerin de kullanıldığı operasyonda 44 ÅŸüpheli gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda 646 gram esrar, 128 fiÅŸek satışa hazır esrar, 15 fiÅŸek sentetik uyuÅŸturucu, 427 uyuÅŸturucu hap, 2 uyuÅŸturucu içmekte kullanılan düzenek, 13 cinsel içerikli hap, 2 hassas terazi, 3 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız av tüfeÄŸi, 1 kurusıkı tabanca, 1 av bıçağı ile uyuÅŸturucu satışından elde edilen 5 bin 600 lira ele geçirildi.

Gözaltına alınan 44 ÅŸüpheli, Kırklareli Ä°l Emniyet MüdürlüÄŸündeki iÅŸlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Olayla ilgili soruÅŸturma sürüyor.
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.