Sosyal Medya

Güncel

Dün 'bir gün kalacak' dedi bugün şehit oldu

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan piyade er Vedat Sarıkaya’nın , son fotoğrafını dün sabah sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki profilinde paylaştığı ortaya çıktı. Şehit Sarıkaya’nın paylaştığı bir başka fotoğrafta ise “Bir gün gelecek, bir gün kalacak” yazması dikkat çekti.



Bu sabah Çukurca'ya baÄŸlı Çığlı köyü Ormanlı mezrasında meydana gelen kazada, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi nedeniyle askeri araç devrildi. Kazada, piyade er Vedat Sarıkaya ÅŸehit olurken, 2 asker de yaralandı.

Sarıkaya’nın acı haberi, askeri yetkililer tarafından KahramanmaraÅŸ’ın Pazarcık ilçesi Küçük Nacar Mahallesi’nde yaÅŸayan ailesine verildi. Bekar olduÄŸu öÄŸrenilen piyade er Vedat Sarıkaya’nın ailesi acı haber ile adeta yıkıldı.

 


Åžehit er Sarıkaya’nın son fotoÄŸrafını dün sabah sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki profilinde paylaÅŸtığı ortaya çıktı. Teskeresine 68 gün kalan ÅŸehidin paylaÅŸtığı bir baÅŸka fotoÄŸrafta ise “Bir gün gelecek, bir gün kalacak” yazması dikkat çekti.

Sarıkaya’nın cenazesinin otopsinin ardından Van’a gönderileceÄŸi, buradan da memleketine uÄŸurlanacağı öÄŸrenildi.

YENÄ°ÅžAFAK

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.