Sosyal Medya

Güncel

MHP'li vekilden Bakan BozdaÄŸ'a hakaret

MHP'li Lütfi Türkkan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a Twitter hesabından ağır hakarette bulundu.



MHP'li Lütfi Türkkan, AK Saray ile Pembe KöÅŸk'ü karşılaÅŸtıran ve bilardo masası örneÄŸi veren Adalet Bakanı Bekir BozdaÄŸ'a Twitter hesabından "Ulan dangalak, bilârdo masası ile 1000 odalı saray aynı mı?" diye ağır hakarette bulundu. 

PEMBE KÖÅžK YAPILDIÄžINDA EKONOMÄ° DAHA KÖTÜYDÜ

Adalet Bakanı Bekir BozdaÄŸ Meclis’te 'AK Saray' olarak adlandırılan ve maliyetinin 1 milyar 370 milyon lira olduÄŸu açıklanan CumhurbaÅŸkanlığı Sarayı ile Pembe KöÅŸk’ü karşılaÅŸtırdı. Bakan BozdaÄŸ, Pembe KöÅŸk'teki bilardo masasını örnek gösterdi. CumhurbaÅŸkanlığı hizmet binasının ülkenin milletin onuru, büyüklüÄŸü ile mütenasip olmasını arzu etmenin kötü olmadığını ifade eden BozdaÄŸ, Çankaya KöÅŸkü’nün ve Pembe KöÅŸkün yapıldığı zaman Türkiye’nin ekonomisinin daha kötü olduÄŸunu hatırlattı. KöÅŸkleri ziyaret ettiÄŸini ifade eden BozdaÄŸ, Pembe KöÅŸk’ün içinde bilardo olduÄŸunu, bunun neden eleÅŸtirilmediÄŸini sordu.

 

BozdaÄŸ’ın açıklamasına ilk tepki ise Twitter üzerinden MHP'li Lütfü Türkkan'dan geldi. MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Adalet Bakanı BozdaÄŸ’a Twitter hesabından “Ulan dangalak, bilârdo masası ile 1000 odalı saray aynı mı?” diye hakarette bulundu. 


 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.