Sosyal Medya

Güncel

Keşmir'de bir genç vurularak öldürüldü

Keşmir'de iki kişinin Hindistan askeri tarafından öldürülmesinin ardından başlayan gösterilerde bir genç vurularak öldürüldü



KeÅŸmir'de Müslüman halka yönelik Hindistan askerlerinin saldırıları devam ediyor. Hindistan iÅŸgali altındaki Cemmu KeÅŸmir'in Kulgam bölgesinde bugün meydana gelen gösterilerde bir genç Hindistan askeri tarafından açılan ateÅŸ sonucu hayatını kaybetti.

KeÅŸmir'in Çenigam bölgesinde iki Müslüman'ın Hindistan askeri tarafından açılan ateÅŸ sonucu öldürülmesinin ardından bugün sokak gösterileri yapıldı. Gösteriler sırasında Hindistan askeri kalabalığa ateÅŸ açtı, bu sırada vurulan bir genç hayatını kaybederken iki kiÅŸi de yaralandı.

Hindistan askerinin öldürdüÄŸü KeÅŸmirli gencin isminin Tarık Ahmet Bat olduÄŸu açıklandı. Vurulan gence hastanede müdahale eden Doktor Muhammed Amin yaptığı açıklamada, gencin vurulduktan sonra hastaneye kaldırıldığını, vücudundan bir mermi çıkardıklarını ancak tüm müdahalelere raÄŸmen hayatını kaybettiÄŸini belirtti.

Hindistan askerlerinin Abbas Malik ve Manzur Ahmed Molla isminde iki KeÅŸmirli'yi öldürmesinin ardından gerçekleÅŸen protestolara biber gazı ve gerçek mermiyle müdahale edildiÄŸi belirtildi. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.