Sosyal Medya

Güncel

İstanbul'da üçüncü domuz vakası

İstanbul Boğazı'nda yine yaban domuzu şaşkınlığı yaşandı. Tarabya ve Bebek sahilinden sonra bu kez Tophane'de bir domuza rastlandı.



9:05'te ayağa kalkmayanların kafasına sıkacağız!

 

9:05'te ayağa kalkmayanların kafasına sıkacağız!

 

BoÄŸaz sularında 3'üncü kez karşılaşılan domuz bu kez çok ÅŸaşırtıcı bir bölgede Taksim'in yanıbaşındaki Tophane rıhtımından karaya çıkarıldı.

HALATA, ISIRARAK TUTUNMAYA ÇALIÅžTI

VatandaÅŸlar ve rıhtımdaki görevliler domuzu kurtarmak için uzun uÄŸraÅŸlar verdi. Halat atılarak yakalanmaya çalışılan yaban domuzununun bu halatı ısırarak kendini kurtarmaya çalıştığı, ancak kıyıdaki insanlardan ürküp yeniden açığa yüzdüÄŸü görüldü. Dalgalar arasındaki domuz bir teknenin yardımıyla kıyıya yönlendirildi, kıyıdan atılan halatlarla güçlükle de olsa karaya çıkartıldı. O anlar bir vatandaşın cep telefonunun kamerası ile görüntülendi.

VAHŞİ YAÅžAMA GERÄ° DÖNECEK

UyuÅŸturucu iÄŸne atılan yaban domuzunun belediye ekipleri tarafından hayvan toplama aracına taşınarak BüyükÅŸehir Belediyesi Hasdal Rehabilitasyon ve Veterinerlik Merkezi'ne götürüldüÄŸü öÄŸrenildi.

EN UZUN MESAFE YÜZEN DOMUZ OLDU

Domuzun karaya çıkartıldığı yere en yakın mesafedeki orman kuÅŸ uçuÅŸu 20-25 kilometre uzaklıkta yer alıyor. EÄŸer domuz bu alandan denize girdi ya da düÅŸtüyse, 25 kilometrenin de üzerinde bir mesafeyi yüzerek geçtiÄŸi ortaya çıkıyor..

TARABYA, BEBEK.. ŞİMDİ DE TOPHANE SAHİLİ

Bu olaylarda domuzlar Tarabya ve Bebek sahilinden karaya çıkarılmıştı.

Domuzların boÄŸazın akıntıları nedeniyle bu kadar uzak mesafelere geldikleri düÅŸünülüyor. GeçtiÄŸimiz günlerde de boÄŸaz sularında farklı günlerde iki yüzen domuza rastlanmıştı.


 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.