Sosyal Medya

Güncel

Kassam Tugayları: "Yeni Bir Çatışmaya Hazırlıklıyız"

Kassam Tugayları ateşkes halinde de savaşa hazırlıklı olduklarını duyurdu



Siyonist iÅŸgal rejiminin zindanlarındaki Filistinli tutsakları gerçekleÅŸtirilecek yeni bir esir takasıyla özgürlüklerine kavuÅŸturma sözü veren Ä°zzettin Kassam Tugayları, iÅŸgalcilerle yeni bir çatışmaya karşı da hazırlıklı olduklarını bildirdi.

Hamas'ın bu akÅŸam Gazze ÅŸehrinin doÄŸusundaki Åžucaiyye mahallesinde düzenlediÄŸi etkinlikte hareketin askerî kanadı Ä°zzettin Kassam Tugayları adına konuÅŸma yapan ÅŸahıs, siyonist iÅŸgal güçleriyle çatışma konusunda bütün ihtimalleri göz önünde bulundurarak hazırlıklarını yaptıklarını dile getirdi.

İzzettin Kassam Tugayları'nı temsilen konuşan kişi konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Biz Ä°zzettin Kassam Tugayları olarak Gazze'ye yönelik saldırı ihtimallerine karşı tam hazırlıklı durumdayız. Ä°ÅŸgalcilerin ani bir dalış fırsatı için kullanabilecekleri en ufak bir vakti onlara vermeyecek ÅŸekilde bu hazırlığımızı yapıyoruz."

KonuÅŸmacı, iÅŸgal zindanlarındaki tüm tutsakların özgürlüklerine kavuÅŸturulmaları için de mücadelenin süreceÄŸini dile getirerek iÅŸgal rejimiyle ikinci bir esir takasının gerçekleÅŸmesi için çalışmalar yapıldığını dile getirdi.

Kassam Tugayları adına konuÅŸan kiÅŸi iÅŸgal rejiminin Gazze'ye yönelik son saldırısında onun iÅŸgalci askerlerine karşı beklemedikleri sürpriz ve çok iyi planlanmış eylemler gerçekleÅŸtirildiÄŸini, iÅŸgalci asker Åžaul Aron'un da böyle bir eylemde esir alındığını vurguladı.

Kassam Tugayları'nın Kudüs'te iÅŸgal rejimine karşı gerçekleÅŸtirilen eylemleri de takdir ettiÄŸini ve desteklediÄŸini dile getirerek, iÅŸgal rejiminin Kudüs'teki aşırılıkları karşısında gözü kapalı kalamayacaklarını söyledi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.