Sosyal Medya

Güncel

3 şehit asker olayında sıcak gelişme

Hakkari Yüksekova'da geçen cumartesi günü 3 askerin şehit edilmesi olayı ile ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı.



Hakkari'nin Yüksekova Ä°lçesi'nde geçen cumartesi günü 3 askerin ÅŸehit edilmesi olayı ile ilgili gözaltına alınan 3 kiÅŸiden 2'si tutuklandı. 1'i tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ÇARÅžI Ä°ZNÄ°NDE SALDIRIYA UÄžRAMIÅžLARDI

Yüksekova'daki Harunan Karakolu'ndan elektrik malzemesi almak için geçen cumartesi günü ilçe merkezine gelen Jandarma Uzman ÇavuÅŸ Ramazan Gülle, erler Ramazan Köse ile Yunus Yılmaz, saat 16.00 sıralarında Cengiz Topel Caddesi'ndeki bir iÅŸ merkezinin önünde silahlı saldırıya uÄŸrayarak ÅŸehit oldu.

1 KİŞİ MUÄžLA'DA, 2 KİŞİ YÜKSEKOVA'DA GÖZALTINA ALINMIÅžTI

Olayın ardından da kapsamlı bir çalışma yürütüldü. Hakkari ValiliÄŸi'nden yapılan yazılı açıklamada, cumartesi günü ÅŸehit edilen 3 askerle ilgili yapılan çalışmalarda 1 kiÅŸinin MuÄŸla Bodrum'da, 2 kiÅŸinin ise Yüksekova'da gözaltına alındığını bildirdi.

Gözaltındaki ÅŸüpheliler E.A., K.T. ve O.C. Hakkari Emniyet MüdürlüÄŸü Terörle Mücade Åžubesi'nde yapılan sorgularının ardından dün Yüksekova Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi. Åžüphelilerden E.A. ve K.T. tutuklanırken, O.C. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABER7

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.