Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan'dan 'Süleyman Şah' vurgusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleyman Şah'ta nöbet tutan askere 29 Ekim mesajı gönderdi.



CumhurbaÅŸkanlığının internet sitesindeki açıklamaya göre, ErdoÄŸan, Süleyman Åžah Saygı Karakolu'nda nöbet tutan askerler için 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı yayımladı.

Süleyman Åžah Saygı Karakolu'nda görev yapan "kahraman askerlerin" 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı yürekten tebrik eden CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, askerlerin orada cumhuriyetin kuruluÅŸ yolunu açan, 91 yıl boyunca da muhafaza uÄŸruna can feda eden ÅŸehit ve gazilerin mübarek mirasını gururla taşıdıklarını belirtti.

Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:

"Hiçbir tehdide ve tehlikeye boyun eÄŸmeden, vatan toprağımızı, ay yıldızlı bayrağımızı ve Osman Gazi'nin büyükbabası olan merhum Süleyman Åžah'ın türbesini kahramanca koruyan MehmetçiÄŸimizle millet olarak iftihar ettiÄŸimizi tekrar hatırlatmak isterim.

Yine bugün bir kez daha hatırlatmak isterim ki, vatan toprağımıza, ay yıldızlı bayrağımıza, MehmetçiÄŸimize ve Süleyman Åžah'ın aziz hatırasına yönelik her türlü saldırı karşısında, Türkiye Cumhuriyeti, bütün gücüyle yanınızda olmaya devam edecektir. Biliniz ki, aziz milletimizin hayır duaları sizlerle birliktedir.

Yine biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, güçlü devleti ve milletiyle her an yanı başınızdadır. Vatanımızın istiklali uÄŸruna ailelerinizden, sevdiklerinizden uzakta geçirdiÄŸiniz Cumhuriyet Bayramı'nın tekrar kutlu olmasını diliyor; o mübarek alınlarınızdan öpüyor, hepinizi sevgiyle selamlıyorum."

Kaynak : AA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.