Sosyal Medya

YaÅŸam

Arabayı soydu, kaçarken vatandaşlara selam verdi

İstanbul'da otomobilin camını kırarak soyan hırsızlar rahatlıklarıyla şaşırtı



GaziosmanpaÅŸa’da bir kulüpte futbol oynayan Murat Sarı, deplasman maçına giderken arabasını kulübün önüne park etti. Arabanın yanından geçen 2 kiÅŸi, içerdeki eÅŸyaları fark edince arabayı soydu. YaÅŸanan hırsızlık olayı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Görüntülerde, soygunculardan birinin gündüz vakti olmasına aldırmadan otomobilin camını kırarak içeriye girdiÄŸi görülüyor. Bu sırada diÄŸer ÅŸahıs gözcülük yaparken, araca giren ÅŸahıs bir süre içerde kaldıktan sonra arkadaşını yanına çağırıyor. Elinde çanta ile arabanın yanına gelen diÄŸer zanlı, arkadaşının uzattığı eÅŸyaları çantaya doldurmaya baÅŸlıyor. EÅŸyaları alan zanlı, önce elinin deÄŸdiÄŸi yerleri siliyor, ardından araçtan uzaklaşıyor. Ä°çerde kalan diÄŸer ÅŸahıs ise tam camdan çıktığı sırada bir vatandaÅŸ tarafından fark ediliyor. Hiçbir ÅŸey olmamış gibi davranan zanlının rahat tavırları dikkat çekiyor. Åžüpheli ÅŸahıs, arabadan çıkacağı sırada kendisini fark eden vatandaÅŸa selam vererek hiçbir ÅŸey olmamış gibi yoluna devam ediyor. VatandaÅŸların hırsızlığı fark etmesine raÄŸmen olaya duyarsız kalması ise dikkat çekiyor.

Arabanın sahibi Murat Sarı, “Arabanın soyulduÄŸunu arkadaÅŸlarım arka cam açık deyince anladım. Arabaya gittim baktım soyulmuÅŸ. Arabada televizyon, navigasyon, DVD, play station ama en önemlisi yıllardır biriktirdiÄŸim maç görüntülerimin içinde olduÄŸu hard disk vardı. Hepsini almışlar. Ä°ÅŸin maddi boyutunda deÄŸilim. Ä°nsanların duyarsızlığı zoruma gidiyor. Görüntüde ÅŸahsın kendisini gören vatandaÅŸa selam verip gittiÄŸini gördüm. VatandaÅŸ da yola devam ediyor. Bu böyle olmamalıydı” dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.