Sosyal Medya

Güncel

Abdullah Gül, sözünü tuttu

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tekirdağ’da karşılaştığı Kıbrıs Gazisi Ahmet Akıncı’ya vediği sözü tutarak istenen bilgisayarı gönderdi.



17 Haziran’da TekirdaÄŸ’ı ziyaret eden 11. CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül, 7 yıl süresince 81 ile resmi ziyaret gerçekleÅŸtiren ilk cumhurbaÅŸkanı olmuÅŸtu.

Son yurt gezisinde TekirdaÄŸ ValiliÄŸince, bir otelde onuruna verilen yemeÄŸe katılan 11. CumhurbaÅŸkanı Gül, Türkiye Muharip Gaziler DerneÄŸi TekirdaÄŸ BaÅŸkanı Ahmet Akıncı ile selamlaÅŸtığı sırada Dernek BaÅŸkanı Akıncı CumhurbaÅŸkanı Gül’den yeni açılan derneÄŸe bilgisayar istedi. Ä°steÄŸi geri çevirmeyen Gül, derneÄŸe masaüstü bilgisayar göndererek sözünü yerine getirdi.

CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül’ün hediye ettiÄŸi bilgisayarın ellerine ulaÅŸtığını belirten Kıbrıs Gazisi Akıncı, hediyenin kendilerini memnun ettiÄŸini belirtti.

Dernek BaÅŸkanı Akıncı, CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül’ün sözünü yerine getirmesinin kendilerini mutlu ettiÄŸini dile getirerek, "TekirdaÄŸ’a geldiÄŸimde burada bir dernek yoktu. Ben bu derneÄŸi kurdum. Sayın CumhurbaÅŸkanımız Abdullah Gül derneÄŸimiz kurulduktan sonra TekirdaÄŸ’a ziyarete gelmiÅŸti. Muharip Gazilerle bir otelde verilen resepsiyonda buluÅŸmuÅŸtuk. Ben de dernek baÅŸkanı olarak orada bulundum. CumhurbaÅŸkanımız Abdullah Gül elimizi sıktığında tebessüm etti. CumhurbaÅŸkanımıza bir maruzatım var dedim.

Yeni kurulan derneÄŸimizin çok eksiÄŸinin olduÄŸunu söyledim. DerneÄŸimizin bilgisayara ihtiyacı olduÄŸunu söyledim. Gülerek isteÄŸimizi yanındaki danışmana iletti. Daha sonra yaklaşık 25 gün sonra bilgisayarı gönderdi. Ben de ona bir teÅŸekkür mektubu yazdım. Mektubumda bizim ufak bir dernek olduÄŸumuzu, bize büyük bir nezaket göstererek bu yardımı yaptığı için teÅŸekkür ederim diye belirttim. Umarım ulaÅŸmıştır" dedi.

HABER7

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.