Sosyal Medya

Sağlık

Üç ülke Batı Afrika'dan gelenleri kabul etmeyecek

Jamaika, Guyana ve Trinidad&Tobago, ebola tedbirleri kapsamında Batı Afrika ülkelerinden gelenleri kabul etmeme kararı aldı



Jamaika, Guyana ve Trinidad&Tobago, Ebola virüsünün etkili olduğu Batı Afrika ülkelerinden gelenleri, ülkelerine almayacaklarını açıkladı. 

Jamaika'da yetkililer, Gine, Liberya ve Sierra Leone'dan gelecek kişilerin ülke topraklarına girişlerini yasakladıklarını bildirdi.

Karar, ABD'li bir çiftin Sangster Uluslararası Havaalanı'nda karantina altına alınmasının ardından geldi. Çiftin, iki hafta önce Liberya'da bulunduğu belirtiliyor.

Guyana ve  Trinidad&Tobago da Gine, Liberya,  Nijerya, Demokratik Kongo Cumhuriyeti ve Sierra Leone'dan gelenlerin ülkeye girişine izin vermeyecek.

Kolombiya da daha önce benzer bir uygulama başlatmıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.