Sosyal Medya

YaÅŸam

Yaptığı el işareti yüzünden öldürüldü

Adana'da eşine 'Hadi çabuk ol' şeklinde el işareti yapan Yusuf Gülderen, yanlış anlaşılınca kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürüldü.



Adana'da eÅŸi Hatice Gülderen'i çağırmak için yaptığı "Çabuk geç kaldık" ÅŸeklindeki el hareketi yanlış anlaşılan 46 yaşındaki Yusuf Gülderen, önce darp edildi, daha sonra da pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Olayı gerçekleÅŸtiren ve Suriye plakalı araçla kaçtıkları belirlenen kimliÄŸi belirsiz saldırganların yakalanması için çalışmaların sürdüÄŸü öÄŸrenildi. EÅŸinin gözleri önünde öldürülen talihsiz adam otopsinin ardından topraÄŸa verildi.

'HAKARET MÄ° EDÄ°YORSUN'

Olay, Fevzi PaÅŸa Mahallesi'nde bulunan Adana Merkez Otogar'ın arkasında meydana geldi. Ä°stanbul'da kaynak iÅŸi yapan 2 çocuk babası Yusuf Gülderen, ailesiyle birlikte bayram iznini geçirmek için memleketi Adana'ya geldi.

Tatili biten Yusuf Gülderen eÅŸi Hatice, 17 yaşındaki kızı Dilber ve 12 yaşındaki Ahmet'le, otobüsle Ä°stanbul'a dönmek için Fevzi PaÅŸa Mahallesi 48048. Sokak'ta bulunan baba evinden çıkarak otogara yürümeye baÅŸladı.

O sırada arkasından yürüyen eÅŸine "Geç kaldık. Çabuk olun" maksadıyla yaptığı el hareketi yanlış anlaşılınca önce darp edildi, sonra da vuruldu. Tartışmanın kavgaya döndüÄŸü, kavga sonunda da Suriye plakalı bir araç içinde bulunan kimliÄŸi belirsiz kiÅŸilerce vurulduÄŸu öÄŸrenildi. Hastaneye kaldırılan talihsiz adam yaÅŸamını yitirdi. Polis, kaçan ÅŸüphelilerin yakalanması için çalışma baÅŸlattı. Cenaze otopsinin ardından gözyaÅŸları içinde topraÄŸa verildi.(Sabah)

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.