Sosyal Medya

Coğrafyamız

Emniyet müdüründen tarihi sözler

Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Lütfü Çiçek, Diyarbakır'da PKK yandaşlarına ders verdi.



Bingöl’de perÅŸembe akÅŸamı Emniyet Müdürü Atalay Ürker’e yönelik silahlı saldırıyı gerçekleÅŸtirip 2 polisi ÅŸehit ettikten sonra kaçarken güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmada öldürülen PKK’lılardan 22 yaşındaki ’Bahoz Amed ’ kod adlı Ramazan Özmaskan’ın cenazesininDiyarbakır’a getiriliÅŸi sırasında polis yoÄŸun güvenlik önlemleri aldı.

Emniyet MüdürlüÄŸü Güvenlik Åžube Müdürü Lütfü Çiçek, DBP Diyarbakır Ä°l BaÅŸkanı Zübeyde Zümrüt’e olay çıkması halinde anında müdahale edeceklerini belirterek, "Serhildanı (baÅŸkaldırı) siz bize öÄŸrettiniz. Türkiye Cumhuriyeti devletinin parçalanmayacağını, yıkılmayacağını biz de size öÄŸreteceÄŸiz" dedi.

"ÅžEHÄ°T BÄ°ZÄ°M, KONUÅžMA ZAMANIMIZ"

Zübeyde Zümrüt’ün konuÅŸmaya müdahale etmek istemesi üzerine buna izin vermeyen Åžube Müdürü Lütfü Çiçek, ÅŸimdi kendilerinin konuÅŸma zamanı olduÄŸunu söyleyerek ÅŸöyle devam etti:

"Ä°lk önce doÄŸrusu bu kadar kalabalık olmasına ÅŸaşırdık ve yadırgadık. Sizinle her zaman karşı karşıyayız. BDP’lilerin, yani siyasilerin bu iÅŸi sahiplenmesine ÅŸaşırdık ve yadırgadık. Bizim konuÅŸma zamanımız. Åžehit bizim, bizim konuÅŸma zamanımız. Lütfen susun. 4 aydır her gün sizinle karşı karşı karşıya geldik. Çok nazik kibar bir ÅŸekilde, çözüm süreci nedeniyle beni hiç bir zaman bu ÅŸekilde görmediniz. Çelik yelekli, kasklı, silaha hazır vaziyette.

VÄ°DEO Ä°ÇÄ°N RESÄ°ME TIKLAYIN.

HABER7

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.