Sosyal Medya

Güncel

ErdoÄŸan Trabzon'da halka hitap ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da toplu açılış töreninde halka hitap ediyor.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Trabzon'da toplu açılış töreninde halka hitap ediyor.

ErdoÄŸan'ın konuÅŸmasından satır baÅŸları ÅŸöyle:

Bugün seçimin üzerinden 61 gün geçti. Trabzon üzerine düÅŸeni yaptı. Trabzon bizimle oldu bize destek verdi. Tarihimizde ilk kez doÄŸrudan cumhurbaÅŸkanı seçilirken Trabzon bizim yanımızda oldu ve destek verdi. Ahde vefanızdan dolayı sizlere teÅŸekkür ediyorum.

Yeni projelerin baÅŸlaması ve bitirilmesi için ve devam ettirilmesi için elimizden geleni yapacağız.

Hükümetimiz belediyeler ve ilgili tüm kurum kuruluÅŸlara bu projeleri Trabzona kazandırdıkları için teÅŸekkür ediyorum.

Türkiye'yi büyütmek için inÅŸallah bugüne kadar olduÄŸu gibi bundan sonrada gece gündüz demeden koÅŸturmaya devam edeceÄŸiz.

Türkiye kararlı ÅŸekilde hedeflerine ilerliyor. Åžurada Cumhuriyetin 100 yılına 9 yıl kaldı. BelirlediÄŸimiz hedeflere adım adım ilerliyoruz.

Demokrasi, özgürlük ve kardeÅŸlikte Türkiye'yi kat ve kat büyüterek örnek bir ülke haline getireceÄŸiz. Bugün buradan ülkeme ve dünyaya açık açık ifade ediyorum Türkiye bölgede yaÅŸanan çatışmalarda taraf deÄŸildir. Bizim tarafımız barış oldu. Hiçbir ayrım yapmıyoruz. Çünkü biz yaratılanı yaratandan dolayı sevdiÄŸimizi söyledik.

Bizi ülkemizde ve dünyada anlamayanlar var. Biz dik duruÅŸumuzu sürdüreceÄŸiz. Irak ve Suriye'den çatışmalardan kaçan kardeÅŸlerimize kapılarımızı açtık. 1 buçuk milyon insanı ülkemizde misafir etmemizin nedeni insani anlayışımızdır. Katil devlet rejimi estiren Esed rejimi altında bırakamazdık.

YENÄ°ÅžAFAK


 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.