Sosyal Medya

Güncel

Demirtaş'ı çok terletecek takip!

Demirtaş’ın “provokatör” dediği kişileri, HDP’nin Twitter’da takip ettiği ortaya çıktı.



Diyarbakır'da basının karşısına çıkan Selahattin DemirtaÅŸ, 30kiÅŸinin can verdiÄŸi, okulların yakıldığı, marketlerin yaÄŸmalandığı olaylara provokatörlerin neden olduÄŸunu açıkladı.

DemirtaÅŸ'ın "provokatör" dediÄŸi kiÅŸilerin iseHDP'nin Twitter hesabında 'Takip Edilenler' listesinde yer aldığı ortaya çıktı.YDG_HKomuta adlı hesapta, "AsayiÅŸ güçlerimiz önceliÄŸini misilleme ve pusulama eylemlerine vermelidir. Bu yönden mücadeleye devam edeceÄŸiz" diye çaÄŸrı yaptı. Aynı hesaptan, vatandaÅŸlardan silah bağışı bile talep edildi.

O PROVOKATÖRLER HDP'NÄ°N TAKÄ°BÄ°NDE

Dün geceden beri UlaÅŸtırma Bakanlığı'nın giriÅŸimi ile bir çok hesabı "buzlanan" YDG-H'nın hesabı DemirtaÅŸ'ın EÅŸ Genel BaÅŸkanlığını yaptığı HDP'nin resmi hesapları tarafından da takip ediliyor.

SÄ°LAH LAZIM TWÄ°TÄ°
 
DemirtaÅŸ'ın provokatör dediÄŸi kiÅŸiler ise PKK'nın sözde gençlik yapılanması YDG-H ismiyle hareket eden örgüt. YDG-H, twitter hesaplarında yaptığı çaÄŸrılar ile olayları adeta organize ediyor. Halktan silah toplama çaÄŸrılarının bile yapıldığı hesaptan, Hüda Par üyelerinin görüldükleri yerde öldürüleceÄŸi de duyuruluyor. (Vatan)

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.