Sosyal Medya

Güncel

İstanbul'da polise ateş anı kamerada!

Okmeydanı'nda, IŞİD'in Kobani kuşatmasını protesto etmek için toplanan grup, polise havai fişek, taş ve molotof kokteyli attı.



Polis de gruba biber gazı ve plastik mermi ile müdahale etti. Olaylar sırasında, bir göstericinin elinde bulunan silahla polislere doÄŸru tek el ateÅŸettiÄŸi görüldü.

Okmeydanı'nda IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırılarını protesto eden bir grup Åžark Kahvesi önünde toplandı. Yollara barikat kurup ateÅŸ yakan göstericiler, daha sonra polislere havai fiÅŸek, taÅŸ ve molotof kokteyli attı. Polis de gruba biber gazı ve plastik mermi ile müdahale etti. Müdahale sonrası grup ara sokaklara dağıldı. Göstericiler daha sonra yeniden birleÅŸerek, ara sokaklardan polise bir kez daha havai fiÅŸek ve molotof kokteyli atmaya baÅŸladı. Polis gruba yeniden biber gazı ve plastik mermi ile müdahale etti.

POLÄ°SLERE ATEÅž ETTÄ°

Olaylar sırasında, köÅŸedeki duvarı kendisine siper eden bir göstericinin, elindeki silahla polislere doÄŸru tek el ateÅŸ ederek kaçtığı görüldü. Göstericilerin attığı bir molotof kokteyli bir evin penceresinde hasara yol açarken, polis ekipleri ile göstericiler arasındaki devam etti.

HABERÄ°N VÄ°DEOSU Ä°ÇÄ°N TIKLAYIN:

HABER7

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.