Sosyal Medya

Coğrafyamız

Kassam Tugayları: Direniş Zulme Karşı Sağlam Bir Kale Olarak Kalacak

Kurban bayramı münasebetiyle tebrik mesajını yayınlayan Kassam Tugayları: Direniş Zulme Karşı Sağlam Bir Kale Olarak Kalacak



Filistin Ä°slâmî DireniÅŸ Hareketi (Hamas)'ın askerî kanadı Ä°zzettin Kassam Tugayları mübarek Kurban bayramı münasebetiyle yayınladığı bildiride Filistin direniÅŸinin zulme ve zalimlere karşı saÄŸlam bir kale olarak kalacağını dile getirdi.

Yayınladığı bildirisinde tüm Filistin halkının ve bütün Ä°slâm ümmetinin Kurban bayramını tebrik eden Åžehit Ä°zzettin Kassam Tugayları, ABD-siyonist iÅŸgal ittifakıyla sürdürülen kuÅŸatmaya ve tehditlere raÄŸmen Filistin direniÅŸinin isra ve mirac beldesini kararlılıkla savunmaya ve korumaya devam edeceÄŸini bildirdi.

Kassam Tugayları Kurban bayramı mesajında Filistin halkına yönelik olarak ÅŸu ifadelere yer verdi:

"DireniÅŸiniz zulme ve zalimlere karşı saÄŸlam bir kale olarak kalacak, boyun eÄŸmeyi ve zilleti reddetmeye devam edecektir. Çünkü siz Allah'ın vadettiÄŸi zaferi, ahiret ve dünyada baÅŸarıyı hak etmiÅŸ bir halksınız. Siz hiçbir gün zulme razı olmamış, suçlu siyonizmin kirini kabullenmemiÅŸ bu kutsal ve temiz beldenin sahiplerisiniz. Burası kutsal deÄŸerlerin ve peygamberlerin davetlerinin beldesidir. Burada Yüce Allah ancak mü'min topluluÄŸun zaferine razı olacak, küfrün, sapıklığın ve iÅŸbirlikçiliÄŸin kirlerini üzerinden söküp atacaktır."

FÄ°LÄ°STÄ°N HABER

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.