Sosyal Medya

Coğrafyamız

Ez-Zehhar: "Topraklarımızı Nasıl İşgalden Kurtaracağımızı Çok İyi Öğrendik"

Şehit polislerin aileleri onuruna düzenlenen törende konuşan Ez-Zehhar: "Topraklarımızı Nasıl İşgalden Kurtaracağımızı Çok İyi Öğrendik"



Ä°slami DireniÅŸ Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi üyelerinden Mahmud Ez-Zehhar, Hamas Hareketi'nin güçlerinden bir kısmını Batı Yaka'ya kaydırması halinde iÅŸgal güçlerinin bunun önünde duramayacağını söyledi.

Mahmud Ez-Zehhar, Gazze vilayetindeki ÅŸehit polislerin ailelerinin onuruna bugün (30 Eylül Salı) düzenlenen törende yaptığı konuÅŸmada, "Son savaÅŸtan sonra toprakların nasıl iÅŸgalden kurtarılacağını, aklımız ve irademizle her bir karış toprağın nasıl vurulacağını çok iyi öÄŸrendik" dedi.

Hamas'ın hangi ÅŸartlarda olursa olsun direniÅŸ programına ve güvenlik güçlerinin rolüne zarar verilmesini asla kabul etmeyeceÄŸini kaydeden Ez-Zehhar, hareketin yönetimi bıraktıktan sonra gözünün vatandaÅŸ ve vatan için daha geniÅŸ açıdan bakacağını ifade etti.

Åžehit ailelerine de seslenen Ez-Zehhar, "Bugün burada sizin önünüzde durmakla biz onurlandık. Biz, Filistin için en deÄŸerli varlıklarını feda eden insanların önünde duruyoruz" dedi.

Gazze'deki polis teÅŸkilatının düzenlediÄŸi törene, son savaÅŸta yaralanan Gazze Polisi Genel Müdürü Teysir El-BatÅŸ baÅŸta olmak üzere güvenlik birimleri komutanları ve ÅŸehit polislerin aileleri katıldı.

FÄ°LÄ°STÄ°N HABER

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.