Sosyal Medya

Güncel

İşgal Uçakları Gazze Üzerinde Tatbikat Yaptı

İşgal ordusuna ait uçaklar Gazze halkını taciz etmeyi sürdürüyor.



Siyonist iÅŸgal rejimi hava kuvvelerine baÄŸlı savaÅŸ uçakları, 51 gün süren savaÅŸtan üç hafta sonra bugün Gazze üzerinde savaÅŸ tatbikatı yaptı. Ä°ÅŸgal rejiminden yapılan açıklamada tatbikatın bugün saat 10:00’da baÅŸlayacağı belirtildi.

Yerel kaynakların ifadesine göre, bu sabah iÅŸgal ordusuna baÄŸlı F16 savaÅŸ uçakları Gazze üzerinde ve Gazze kara sularında gruplar halinde tur attı.
 
Kaynaklar, uçakların ses hızını aÅŸmaları neticesinde oluÅŸan Sonic Patlama nedeniyle büyük gürültü meydana geldiÄŸini ve bunun halkı fazlasıyla huzursuz ettiÄŸini söyledi.

Ä°ÅŸgal rejiminin 07 Temmuz’da Gazze’ye yönelik baÅŸlattığı barbar ve vahÅŸi savaÅŸ 51 gün sürdü. Bu süre içinde havadan, karadan ve denizden binlerce saldırı düzenleyen iÅŸgal güçleri 2158 kiÅŸiyi ÅŸehit etti, on binden fazla kiÅŸiyi yaraladı ve binlerce evi de yerle bir etti.

Ä°ÅŸgal güçlerinin ÅŸehit ettiÄŸi ve yaraladığı insanların çoÄŸu çocuk ve kadınlardan oluÅŸan masum insanlar. 51 günlük vahÅŸi saldırılarına ardından Gazze adeta hayalet ÅŸehir haline geldi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.