Sosyal Medya

Coğrafyamız

Siyonist Cezaevi İdaresi Dikiş İğnesi Nedeniyle Cezaevinin Bir Kısmını Kapattı

Filistinli esirlerin iradesini kırmak için her yola başvuran Siyonist Cezaevi İdaresi Dikiş İğnesi Nedeniyle Cezaevinin Bir Kısmını Kapattı



Filistinli Esir Kulübü avukatı, iÅŸgal rejimine ait Mecdu Cezaevi'ndeki esirlerden aldığı bilgiye göre, Siyonist cezaevi idaresinin bugün yaptığı aramada bir esirde bulduÄŸu dikiÅŸ iÄŸnesi nedeniyle cezaevindeki kısımlardan birini kapattığını söyledi. 
 
Avukata konuÅŸan esirler, baskınların ve aramaların artık olaÄŸan hale getirildiÄŸini, günü birlik yapılan aramalarla cezaevi idaresinin esirleri cezalandırmak istediÄŸini belirtti.
 
Cezaevi idaresinin yaptığı baskınları ve aramaları güvenlik gerekçeleriyle yapmadığını söyleyen esirler, esirlerin çivi, iÄŸne veya cıvata gibi malzemeler bulundurdukları bahanesiyle yaptığını ve bunu baskı unsuru olarak kullandığını ifade etti.
 
DiÄŸer taraftan Siyonist cezaevi idaresinin esirlere yönelik baskıları da sürüyor. Bazı esirlere uygulanan ziyaret yasağı devam ederken, bazılarına odadan çıkma yasağı uygulanıyor. Yine bazıları zor ÅŸartlar altında yaÅŸarken, bazıları giysi, yemek ve temel ihtiyaçlardan mahrum bırakılıyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.