Sosyal Medya

Dünya

El-Kuds El-Arabi gazetesinden 'Erdoğan özel sayısı'

El-Kuds El-Arabi gazetesi Başbakan Erdoğan hakkında özel sayı yayınladı.



Arap dünyasının önde gelen gazetelerinden El-Kuds El-Arabi gazetesi cumhurbaÅŸkanı seçilen BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan hakkında özel sayı yayınlandı.

25 yıldır yayın hayatında olan ve 5 kıtada yayınlanan Londra merkezli El-Kuds El-Arabi gazetesinin haftalık özel sayısında BaÅŸbakan ErdoÄŸan'ın balkon konuÅŸması yaptığı esnadaki fotoÄŸrafına kapak sayfasına taşınırken, Gazete, "ErdoÄŸan'ın Seçimi Kazanmasının Ardından Türkiye'nin GeleceÄŸi" baÅŸlığı altında 9 tam sayfa ErdoÄŸan'ın yapmayı istediÄŸi icraatlara yönelik tahminlere, bunların Türkiye'nin geleceÄŸine yönelik muhtemel yansımalarına yer verildi.

Bunun yanı sıra gazete ErdoÄŸan döneminde "Türkiye ve Yeni Finansal Müttefiki", "Türkiye: Ä°slam ve Demokrasi", "ErdoÄŸan: Hz. Yusuf'un Kuyudan Çıkışı ve Yeni Türkiye'nin Ä°nÅŸası" baÅŸlıklı makaleler ve çocukluÄŸundan, cumhurbaÅŸkanı seçilmesine kadar giden süreçte BaÅŸbakan ErdoÄŸan hayatı yer aldı.

Londra'dan tüm Arap dünyasına seslenen gazete, özel sayısında ayrıca, BaÅŸbakan ErdoÄŸan'ın cumhurbaÅŸkanlığı seçimini kazanmasının Arap ülkelerinde ve dünyadaki etkilerine iliÅŸkin yazı dizisi yayınlayarak, Katar-Türkiye iliÅŸkilerine odaklandı. Gazete ayrıca, BaÅŸbakan ErdoÄŸan'ın galibiyetinin Suriyeli mülteciler üzerine etkisini, "ErdoÄŸan, Türklerin CumhurbaÅŸkanı ve Suriyeliler BaÅŸarısını Kutluyor, Yönetimde Kalmasından Memnun" baÅŸlığıyla verdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.