Sosyal Medya

Güncel

Adana'da sıcak gelişme:6 polis serbest

Adana'da 'yasa dışı dinleme' iddiasıyla tutuklanan altı polis, nöbetçi mahkemece serbest bırakıldı



Adana'da yasa dışı dinlemelere yönelik soruÅŸturma kapsamında tutuklanan iki emniyet müdürünün de aralarında bulunduÄŸu 6 polis hakkında, yapılan itiraz üzerine tahliye kararı çıktı.

Alınan bilgiye göre, polislerin tutukluluÄŸuna yönelik itirazı inceleyen Nöbetçi 8. Asliye Ceza Mahkemesi tahliye kararı verdi. Kararın ardından polislerin cezaevinden çıkacağı öÄŸrenildi.

Adana Cumhuriyet BaÅŸsavcılığınca yürütülen soruÅŸturma çerçevesinde ikametlerinde arama yapıldıktan sonra 2. Sınıf Emniyet Müdürü Ä°smail Bilgin, 3. Sınıf Emniyet Müdürü ErtuÄŸrul Yetkin ile aralarında bir komiserin de bulunduÄŸu biri emekli 8 polis gözaltına alınmıştı.

SoruÅŸturmayı yürüten Adana Cumhuriyet BaÅŸsavcıvekili Ali DoÄŸan tarafından ifadeleri alındıktan sonra Nöbetçi Mahkeme'ye sevk edilen Ä°smail Bilgin ve ErtuÄŸrul Yetkin'in de aralarında olduÄŸu daha önce istihbarat ÅŸubesinde görev yapan 6 polis tutuklanmış; polis memuru R.K. ve kadın polis memuru M.A. ise savcılık iÅŸlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.