Sosyal Medya

Coğrafyamız

Hamas'tan ErdoÄŸan'a

Filistin'deki Hamas hareketi, Gazze'ye desteklerinden duyduğu memnuniyeti ifade etmek için Başbakan Erdoğan'ın resminin de bulunduğu afişi kentin en büyük caddelerinden birine astı.



Filistin'deki Hamas hareketi, Gazze'ye desteklerinden duyduÄŸu memnuniyeti ifade etmek için BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın resminin de bulunduÄŸu afiÅŸi kentin en büyük caddelerinden birine astı.

Ömer el-Muhtar Caddesi'nde asılan ve "Kudüs YiÄŸitlerini Bekliyor" yazılı afiÅŸte, BaÅŸbakan ErdoÄŸan'ın resminin yanı sıra Gazze'deki Filistin Hükümeti BaÅŸbakanı Ä°smail Heniye, Hamas'ın Siyasi Büro Åžefi Halid MeÅŸal, Katar Emiri Temim bin Hamad Al Sani ve eski Katar Emiri Åžeyh Hamad bin Halife Al Sani'nin resimleri yer aldı. 

Hamas'ın Sosyal Etkinlikler Birimi Müdürü EÅŸref Ebu Zeyd, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sözkonusu afiÅŸin, Gazze'yi destekleyenlere teÅŸekkür mahiyetinde olduÄŸunu belirtti.

Ebu Zeyd, "Bu afiÅŸi, Gazze'ye ve halkına destek veren, davamızın yanında yer alan, maruz kaldığımız ambargonun kaldırılması için çalışan liderlere karşı bir vefa örneÄŸi olarak asmak istedik" dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.