Sosyal Medya

Güncel

Bayramda köprüler, otoyol ve toplu taşıma araçları ücretsiz olacak

Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile otoyollardan Kurban Bayramı tatili boyunca ücret alınmayacak. Aynı şekilde toplu taşıma hizmetleri, Başkentray ve Marmaray seferleri de bayram tatili süresince ücretsiz olacak.



Kurban Bayramı nedeniyle, Karayolları Genel MüdürlüÄŸüne baÄŸlı otoyollar, 15 Temmuz Åžehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü geçiÅŸleri ücretsiz olacak. Konuyla ilgili CumhurbaÅŸkanlığı kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

KURBAN BAYRAMI TATÄ°LÄ°NDE KÖPRÜ VE OTOYOLLAR ÜCRETSÄ°Z OLACAK

Kurban Bayramı tatili nedeniyle, Karayolları Genel MüdürlüÄŸü sorumluluÄŸu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Åžehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçiÅŸler, 30 Temmuz PerÅŸembe günü gece yarısından, 4 AÄŸustos Salı günü saat 07.00'ye kadar ücretsiz olacak.

TOPLU TAÅžIMA DA ÜCRETSÄ°Z OLACAK

Aynı ÅŸekilde, belediyeler ve bunların kurdukları birlik müessese ve iÅŸletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri ile BaÅŸkentray ve Marmaray seferlerinden, 31 Temmuz Cuma günü gece yarısından, 3 AÄŸustos Pazartesi gece yarısına kadar ücret alınmayacak.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.