Sosyal Medya

Güncel

Başörtülü İSMEK çalışanlarına hakaret eden Meltem Şişli savcılığa ifade verdi

İSMEK çalışanlarına hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli, İstanbul Adliyesi’ne gelerek savcıya ifade verdi.



Ä°SMEK çalışanlarına hakaret ettiÄŸi gerekçesiyle hakkında soruÅŸturma baÅŸlatılan Ä°BB eski Genel Sekreter Yardımcısı YeÅŸim Meltem ÅžiÅŸli, ÇaÄŸlayan'daki Ä°stanbul Adalet Sarayı'nda ifade verdi. Yaklaşık bir saat süren ifadesinin ardından avukatıyla birlikte adliyeden ayrılan ÅžiÅŸli'nin suçlamaları kabul etmediÄŸi, Ä°SMEK’ten çıkarılan iÅŸçilerin kendisine iftira attıklarını söylediÄŸi öÄŸrenildi.
 
Ä°SMEK skandalı Türkiye gündemine oturdu. ÅžiÅŸli, Ä°SMEK’te çalışan 20 kadın bölge yöneticilerine “Kaçınız bekarsınız, bir el kaldırın bakalım. Bu ne böyle, hepsi bekar neredeyse. Bunları akÅŸam itfaiyecilerle buluÅŸtursanız müdür bey. En ÅŸanslı müdür bu müdür, bu kadar kadınla çalışıyor. Bu sıcakta başınız da kapalı, ne yapıyorsunuz, terliyorsunuzdur ve kokuyorsunuzdur... Bence hiçbiriniz yönetici deÄŸilsiniz, formasyonunuz yok bir kere... Hepinizin diksiyonları berbat, acil eÄŸitim almalısınız...” ifadelerini kullanmıştı.
 
 
YeÅŸim Meltem ÅžiÅŸli Ä°BB’deki görevinden istifa etti
 
Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesine (Ä°BB) baÄŸlı Ä°SMEK'te baÅŸörtülü kadınlara aÅŸağılayıcı ve ayrımcı ifadeler kullandığı iddiasıyla Ä°BB Genel Sekreter Yardımcısı YeÅŸim Meltem ÅžiÅŸli hakkında soruÅŸturma açılmıştı. YeÅŸim Meltem ÅžiÅŸli bugün Ä°BB'deki görevinden istifa etti.
 
Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi (Ä°BB) Genel Sekreter Yardımcısı YeÅŸim Meltem ÅžiÅŸli görevinden istifa etti. Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu, Ä°BB Genel Sekreter Yardımcısı YeÅŸim Meltem ÅžiÅŸli'nin 8 Åžubat'ta istifa dilekçesi verdiÄŸini belirterek, dilekçeyi yürürlüÄŸe koyduklarını söyledi.
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.