Sosyal Medya

UEFA'dan Milli Takımımıza Skandal 'Asker Selamı' Soruşturması

UEFA, Fransa-Türkiye maçında A Milli Takım'ın yaşadığı gol sevinci nedeniyle soruşturma başlattı.



UEFA, Almanya ve Fransa'nın baÅŸvurusu üzerine Fransa-Türkiye maçında A Milli Takım'ın yaÅŸadığı gol sevinci nedeniyle soruÅŸturma baÅŸlattı.
 
Hürriyet'in haberine göre; UEFA, Almanya ve Fransa'nın baÅŸvurusu üzerine Fransa-Türkiye maçında A Milli Takım'ın yaÅŸadığı gol sevinci nedeniyle soruÅŸturma baÅŸlattı.
 
Kararın Türkiye Futbol Federasyonu'na iletildiÄŸi ve konuyla ilgili savunma istendiÄŸi ifade edildi.
 
Milli Takımımız, Kaan Ayhan'ın 81. dakikada attığı golün ardından Türk taraftarların bulunduÄŸu bölgeye giderek asker selamı vermiÅŸ; 'Barış Pınarı Harekatı'nda görev yapan askerlerimize bu ÅŸekilde destek vermiÅŸti.
 
 
Spor Bakanı KasapoÄŸlu Griezmann'ı hatırlattı: Milli futbolcularımızın güzel selamından baÅŸka anlamlar çıkarmaya çalışıyorlar
 
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem KasapoÄŸlu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Suriye Milli Ordusu (SMO) ile birlikte düzenlediÄŸi Barış Pınarı Harekatı'na verdiÄŸi destek nedeniyle Almanya 2. liginde mücadele eden St. Pauli'de kadro dışı kadan Enver Cenk Åžahin'i ağırladı.
 
“Barış Pınarı Harekatı vesilesiyle kahraman ordumuza muzafferiyet diliyorum. Gayet hızlı mükemmel bir ÅŸekilde ilerleyen insanlığın esenliÄŸi ve barışı için çalışan bir süreç var” diyerek konuÅŸmasına baÅŸlayan KasapoÄŸlu, ÅŸöyle devam etti:
 
“Cenk Enver Åžahin’in yaÅŸadığı süreci hepimiz biliyoruz. Tabi ki ülkemizin sınırda ki harekatı vesilesiyle esenlik getirmek amaçlı yapılan operasyonda ki askerimize gönülden olan selamını sevgisini ileten sembolik selamını baÅŸka yerlere çeken zihniyetle de karşı karşıyayız. Açıkçası üzücü olduÄŸu kadarda olayı baÅŸka yerlere çekenler için utandırıcı bir durum. Griezmann'ın asker selamına ses çıkarmayanlar, milli futbolcularımızın güzel selamından baÅŸka anlamlar çıkarmaya çalışıyor. UEFA'yı bu açıdan adil ve basiretli olmaya davet ediyorum.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.