Sosyal Medya

Güncel

Sağlık Bakanı Koca: Sağlık Personelimiz Tüm Hazırlığıyla Cephe Gerisinde

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlık kadromuz cephe gerisinde, sınır hattında ve sınır ötesinde askerlerimizin yanı başında görev yapacak" dedi.



SaÄŸlık Bakanı Fahrettin Koca, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Fırat'ın doÄŸusunda baÅŸlatılan Barış Pınarı Harekatına iliÅŸkin yazılı açıklama yaptı.
 
SaÄŸlık kadrosunun göreve hazır olduÄŸunu belirten Bakan Koca, açıklamasında ÅŸu ifadelere yer verdi:
 
"Sınırlarımızdaki terör tehditini sona erdirmek, vatanından sökülmüÅŸ milyonlarca insana güvenli bir hayat saÄŸlamak, ailelerinden ve yuvalarından koparılmış yavrulara güvenli bir yuva oluÅŸturmak, içinde bulunduÄŸumuz coÄŸrafyaya barış ve esenlik getirmek için düzenlenen Barış Pınarı Harekatı'na katılan tüm askerlerimizin Allah yâr ve yardımcısı olsun. Operasyon boyunca hekimlerimizle, saÄŸlık personelimizle, UMKE ve 112 acil ekiplerimizle, kara ve hava ambulanslarımızla, bölge hastanelerimiz ve mobil hastanelerimizle, mevcut tüm imkân ve kabiliyetimizle ÅŸanlı ordumuzun yanındayız. SaÄŸlık kadromuz cephe gerisinde, sınır hattında ve sınır ötesinde askerlerimizin yanı başında görev yapacak. Dualarımız Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kahraman neferleriyle.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.