Sosyal Medya

Güncel

Apple, Netflixe Rakip Oluyor: Apple TV+ geliyor

Apple'ın Apple TV+ platformunun Kasım ayı itibariyle, ayda 9.99 Dolar abonelik ücreti ile kullanıma başlaması bekleniyor.



Netflix ve Amazon'dan sonra, son zamanların yükselen trendi dijital video platformlarına Apple'da aktif olarak katılıyor. Ä°ddialara göre firma, Kasım ayında Apple TV+ adını verdiÄŸi yeni dijital video servisini kullanıma açacak. Bu yeni servis için ayda 9.99 dolar talep edeceÄŸi de iddialar arasında yer alıyor.
 
ABD'nin basın kuruluÅŸlarından Bloomberg, Apple’ın 12 Kasım'da yeni platformunu resmi olarak duyuracağını öne sürdü. Apple'ın bugüne kadar 6 milyar dolar yatırım yaptığı düÅŸünülen yeni dijital video servisinin 2020 yılında 50 milyar dolarlık bir ciroya ulaÅŸması bekleniyor.
 
Apple daha önce TV+ servisi ile ilgili detaylar paylaÅŸmış ancak bu servisin ne zaman kullanıma sunulacağı konusunda kesin bilgi vermemiÅŸti.
 
Film ve dizilerin yer alacağı platformun özellikle Netflix gibi bir rakip karşısında baÅŸarılı olup olmayacağı tartışılıyor. Ayrıca kısa bir süre önce kullanıma sunulan Disney Plus da bu platformlara rakip. Ancak Apple'ın belli bir ürün ekosistemi olduÄŸu için TV+ servisinin de bu ekosistemdeki kullanıcılara hitap edeceÄŸi de tartışılmaz bir gerçek.
 
Ä°ddiaların Apple tarafından doÄŸrulanmadığı ve kesinlik içermediÄŸi de belirtildi. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.