Sosyal Medya

Güncel

İmamoğlu'ndan yağmur sonrası inceleme

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, mega kentte yağmurdan etkilenen yerlerde inceleme yaptı.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, mega kentte yağmurdan etkilenen yerlerde inceleme yaptı. İmamoğlu yağmurdan zarar göre esnaf ve vatandaşlara maddi - manevi yanlarında olacaklarına dair söz verdi. Yağmur için Meteoroloji'nin yaptığı uyarıda geç kalındığı söyleyen İmamoğlu "Gecikme olması bizi üzdü" ifadesini kullandı.  
 
 İBB dün İmamoğlu'nun yıllık izinde olduğunu açıklamıştı. Belediyeden yapılan açıklamada İmamoğlu'nun sabah geleceği ve incelemede bulunacağı kaydedilmişti.   
 
İmamoğlu sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada "İstanbul’daki yoğun yağmurdan etkilenen yerlerde ekiplerimizden anlık bilgi aldım. Ekiplerimizle yağmur sonrası inceleme yapıyoruz." dedi.
 
İnceleme sırasından gazetecilerin sorularını da yanıtlayan İmamoğlu "15-20 dakika içinde saatte 114 kiloyu bulan baş edilemez bir yağmur. Meteoroloji'den ikaz çok gecikmiş. Orta şiddet diye rapor edilmiş yaklaşık 40 kilo diye ikaz geçilmiş ama çok büyük bir fark var arada" açıklaması yaptı.
 
İmamoğlu'nu kendisine yöneltilen tatil eleştirileri ile ilgili yaptığı açıklaması şu şekilde:
 
"Bu konunun en basit kısmı. Boş konuşan boş konuşuyor, makamı ne olursa olsun. İmamoğlu niye tatildeymiş. Bizim tatilimiz de şeffaf. Siyasetin dışında bir alanda, benim 7 yaşımdaki kızıma şefkatimi göstermem lazım. Oğlumu geleceğe hazırlamam lazım. Yanında olmam lazım. Hayatın görev tarafı ayrı, aile tarafı ayrı. Ben aile tarafını yoğun bir 8-9 aylık Türkiye gündeminden sonra desteklemeye çalışıyorum. Türkiye'nin neresinde olursak olalım koşup geleceğiz. Gizli tatil yapmam, ihtiyaç duymam."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.