Sosyal Medya

Ağalayarak istifa etmişti: Ali Babacan'a desteğini açıkladı

AK Parti tarafından 2017 yılında istifası istenen ve istifa ederken de ağlayan eski Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ali Babacan'a desteğini açıkladı.



2017 yılında istifası istenen ve istifa ederken de aÄŸlayarak “FETÖ baÄŸlantınız yok. Ailenize, evinize kadar ulaÅŸan baskılar, tehdide varan müdahaleler var" diyen eski AK Parti Balıkesir Belediye BaÅŸkanı Ahmet Edip UÄŸur, Ali Babacan'a desteÄŸini açıkladı. UÄŸur, "Nereden nereye geldi, baÅŸarılı belediye baÅŸkanlarını anti demokratik bir ÅŸekilde hukuksuz istifa ettirdi, ne oldu, Ä°stanbul’u, Ankara’yı kaybetti. Ben de Babacan’ı takdir ediyorum. Ülkenin yeni bir oluÅŸuma ihtiyacı var" dedi.
 
“AK Parti kuruluÅŸ ilkelerini kaybetti”
 
Tarafsız Haber Ajansı’na konuÅŸan eski AK Parti Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip UÄŸur, Ali Babacan’ın açıklamasını deÄŸerlendirdi. UÄŸur, ÅŸöyle dedi:
 
“Ali Babacan çok deÄŸerli, baÅŸarılı bir bakandı. Kamuoyunda iyi bir ismi var, dürüst, iÅŸten anlayan birisi. Babacan’ı destekliyoruz. Kendisi baÅŸarılı bir insan. Ülkenin yeni bir oluÅŸuma ihtiyacı var. Ben de kurucuyum, AK Parti’nin kurucu Balıkesir il baÅŸkanıyım. Üç dönem milletvekiliyim, 7 yıl Genel BaÅŸkan Yardımcısıyım, 13 yıl Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesiyim, belediye baÅŸkanıyım, 17 yıl bilfiil AK Parti’ye hizmet vermiÅŸ, bu iÅŸin başında yola çıkmış bir kimseyiz ama maalesef AK Parti kuruluÅŸ ilkelerini kaybetti.”
 
“Yola çıktıklarını bıraktı, yolda bulduklarıyla devam ediyor, o da gitmiyor”
"Nereden nereye geldi, ortada, baÅŸarılı belediye baÅŸkanlarını anti demokratik bir ÅŸekilde hukuksuz istifa ettirdi, ne oldu, Ä°stanbul’u, Ankara’yı kaybetti. AK Partili seçmen de artık konuÅŸmaya baÅŸladı. Kurucu ayarlarına dönemez, yeni bir kuruluÅŸ bekleniyor, halk bekliyor. Ben de Babacan’ı takdir ediyorum. Yola çıktıklarını bıraktılar diyorlar ya yola çıktıklarını bıraktı, yolda bulduklarıyla devam ediyor, o da gitmiyor."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.