Sosyal Medya

Güncel

Bülent Arınç: Ali Babacan çalışkan ama lider değil

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu hakkında siyasi liderlik ile ilgili yorum yaptığı iddia edildi. İddiaya göre Arınç, Davutoğlu için "Güçlü bir siyasi figür" dediği öğrenildi.



Sözcü gazetesinden Veli Toprak'ın haberine göre, AK Partili Bülent Arınç, kurulacağı ileri sürülen yeni parti hakkında ilginç yorumlarda bulundu.
 
Habere göre SGK BaÅŸkanlığı, MEB ve BaÅŸbakanlık MüÅŸteÅŸarlığı gibi görevlerde bulunan Emin Zararsız'ın kızının düÄŸünü AK Partili birçok ismi bir araya getirdi. DüÄŸüne ağırlıklı olarak yeni parti çalışması yapan isimler katıldı. Bülent Arınç da aynı masada oturduÄŸu AK Partili eski milletvekillerine siyasi geliÅŸmelerle ilgili deÄŸerlendirmelerde bulundu.
 
BABACAN ÇALIÅžKAN AMA...
 
Arınç'ın, eski BaÅŸbakan Yardımcısı Ali Babacan için "Çalışkan, dürüst, kamuoyunda da sevilen bir arkadaşımız. Ama lider deÄŸil. Bir partide ikinci, üçüncü görevi üstlenecek biri olabilir" dedi.
 
DAVUTOÄžLU'NUN TECRÜBESÄ° DAHA FAZLA
 
Arınç, eski BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu'yla ilgili ise "DavutoÄŸlu 2003'ten itibaren BaÅŸdanışman, DışiÅŸleri Bakanı, Genel BaÅŸkan ve BaÅŸbakanlık görevleri üstlendi. Kendini yetiÅŸtirmiÅŸ, donanımlı, çalışkan bir kiÅŸi. GirdiÄŸi seçimde de yüzde 49 oy aldı. Tecrübesi daha fazla, güçlü bir siyasi figür" yorumunu yaptı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.