Sosyal Medya

Sağ çizgide siyaset yapan Doğru Yol Parti'nin İstanbul kararı şaşırttı

Doğru Yol Partisi, 23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçiminde destekleyecekleri adayı açıkladı. Yapılan açıklamada "tüm gücümüzle İmamoğlu'nu destekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.



DoÄŸru Yol Partisi Genel BaÅŸkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Kemal AbdullahoÄŸlu, 23 Haziran seçimlerinde destekleyecekleri adayı açıkladı. AbdullahoÄŸlu, yaptığı açıklamasında "DYP olarak verdiÄŸimiz ilk kararda herhangi bir deÄŸiÅŸiklik yok ve bu pazar yapılacak Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığı seçimlerinde tüm gücümüzle Sayın Ekrem Ä°mamoÄŸlu'nu destekleyeceÄŸiz" ifadelerini kullandı.
 
Son günlerde yapılan spekülasyonların algı operasyonu olduÄŸunu ve DYP nin bayraktarlığını yaptığı misyon ve vizyon gereÄŸi Türkiye ve Ä°stanbul'un geleceÄŸi her ÅŸeyin üstündedir diyen AbdullahoÄŸlu, ÅŸöyle konuÅŸtu:
 
"DoÄŸru Yol Partisi'nin Ä°stanbul da önemli sayıda gönüldaÅŸ ve sempatizanı bulunmaktadır. Bu sayı özellikle baÅŸa baÅŸ çıkabilecek seçim sonuçlarında seçimin kaderini direkt etkileyebilecektir. Nitekim 31 Mart seçim sonuçlardaki küçük fark konunun büyük önemini göstermiÅŸ bulunmaktadır. DoÄŸru Yol Partisi olarak Sayın Ekrem Ä°mamoÄŸlu'na 23 Haziran seçimlerinde vereceÄŸimiz tam destekle katkı sunacak ve tarihi görevimizi yapmış olacağız."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.