Sosyal Medya

Güncel

Suriye'den Golan'a havan saldırısı

İsrail ordusu, Suriye'den atılan bir havan topunun İsrail'in işgal altındaki Suriye toprakları olan Golan Tepelerine düştüğünü bildirdi.



İsrail ordusunun yazılı açıklamasında, Suriye'den atılan 2 havan topunun Golan Tepelerindeki Cebel eÅŸ-Åžeyh bölgesine düÅŸtüÄŸü kaydedildi.

Saldırıda can kaybı veya maddi hasar olmadığı ifade edildi.

İsrail ordusu tarafından 27 Mayıs'ta yapılan açıklamada, Suriye'ye ait bir uçaksavardan İsrail hava sahasında rutin uçuÅŸ yapan bir uçaÄŸa ateÅŸ açıldığı belirtilmiÅŸti. Bu saldırıya karşı İsrail uçağına ateÅŸ açan uçaksavar bataryasının vurulduÄŸu kaydedilmiÅŸti.

Esed rejiminin haber ajansı SANA'nın haberinde, İsrail'in Suriye'nin güneyindeki Kuneytra ilinin doÄŸusundaki Han Ernebe bölgesindeki askeri noktaya düzenlediÄŸi saldırıda bir askerin öldüÄŸü, bir askerin yaralandığı açıklanmıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.