Sosyal Medya

Güncel

Sakarya'da tanker ile arı yüklü kamyonet çarpıştı: Görevliler zor anlar yaşadı

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde akaryakıt tankeri ile arı yüklü kamyonet çarpıştı. Feci kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Arı kovanlarının etrafa saçılmasıyla sağlık ve itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı. Kaza sonrası elektrik direğini devirerek durabilen tankerin sürücüsü sıkıştığı yerden yaklaşık bir saat sonra kurtarılabildi.



Sakarya'nın Pamukova ilçesinde Üçevler Mahallesi'nde A.M. idaresindeki akaryakıt tankeri ile Necat EryiÄŸit yönetimindeki arı yüklü kamyonet çarpıştı.
 
Çarpışmanın etkisiyle kamyonet bir evin bahçe duvarına çarptı, tanker ise iki direÄŸi yıkarak durabildi.
 
Kazada, sürücüler A.M. ve Necat EryiÄŸit, kamyonetteki V.E. ve E.E. ile tankerdeki Y.M. ve Y.M. yaralandı.
 
19-05/26/basliksiz-1-1558847215.jpg

SÜRÜCÜ ARAÇA SIKIÅžTI
 
Akaryakıt tankerinde sıkışan sürücü A.M'ye, elektrik tellerinin akım yüklü olması nedeniyle saÄŸlık ekipleri ve itfaiye ekipleri yaklaşık bir saat müdahale edemedi.
 
Olay yerine gelen yetkililerin elektriÄŸi kesmesinin ardından yaralı sürücü itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılıp saÄŸlık ekiplerine teslim edildi.
 
19-05/26/basliksiz-1-1558847231.jpg

GÖREVLÄ°LERÄ° ARILAR SOKTU
 
Yaralılar, 112 Acil Yardım ekiplerince Pamukova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü Necat EryiÄŸit burada yapılan müdahaleye raÄŸmen kurtarılamadı.
 
19-05/26/basliksiz-1-1558847246.jpg

Kaza nedeniyle D650 kara yolu Sakarya Bilecik istikameti bir süre trafiÄŸe kapatıldı.
 
Arı kovanlarının etrafa saçılması nedeniyle kovanlarından çıkan arılar, saÄŸlık ve itfaiye ekiplerine zor anlar yaÅŸattı. Arılar bazı saÄŸlık ve itfaiye görevlilerini, gazetecileri ve vatandaÅŸları soktu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.