Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan'dan 'muhtarlık seçimleri' açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Muhtarlık seçimlerinin belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği seçimlerinden ayrılmasında yarar var.' dedi.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, "Muhtarlık seçimlerinin belediye baÅŸkanlığı ve belediye meclis üyeliÄŸi seçimlerinden ayrılmasında yarar var." diye konuÅŸtu.

Türkiye CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Haliç Kongre Merkezi'nde Ä°stanbul muhtarlarına hitap etti.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan yaptığı konuÅŸmada, "Muhtarlık seçimlerinin belediye baÅŸkanlığı seçimlerinden önce veya sonra yapılması her iki seçimin de daha saÄŸlıklı yürümesini temin edecektir." dedi.

Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığı seçimlerine deÄŸinen CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığı seçimlerinin yenilenmesi kararını, ülkemizi karalamak, demokrasimizi lekelemek için bir fırsata dönüÅŸtürmeye çalışanlara, cevabı hep birlikte 23 Haziran'da, gelin beraber verelim." diye konuÅŸtu.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "Bugün de Türkiye için demokrasiden, hukuk devletinden, sosyal devletten, 82 milyonun tamamını kucaklayan ve Türkiye ortak paydası anlayışından baÅŸka bir çözüm yolu görmüyoruz, düÅŸünmüyoruz." dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.