Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan: Sürekli yeni insanlar kazanarak önümüzdeki döneme hazırlanacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Siyaset insan kazanma sanatıdır. Hiçbir arkadaşımızı hiçbir kardeşimizi dışlamadan, kırmadan, kenara koymadan, vefasızlık etmeden sürekli yeni insanlar kazanarak önümüzdeki döneme hazırlanacağız.' dedi.



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde AK Parti milletvekilleriyle iftarda bir araya geldi.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "AK Parti'yi ve Türk siyasetini yeni vizyonlarla, yeni projelerle, yeni isimlerle hep birlikte zenginleÅŸtireceÄŸiz." dedi.

ErdoÄŸan, "AK Parti bir kadro partisi olarak kurulmuÅŸ bugüne kadar kazandığı baÅŸarılara da hep istiÅŸareyle, ekip çalışmasıyla, dayanışmayla ulaÅŸmıştır. Bundan sonraki baÅŸarılarımızın yolu da iÅŸte bu birliÄŸimizi, beraberliÄŸimizi, kardeÅŸliÄŸimizi güçlendirmekten geçiyor." diye konuÅŸtu.

ErdoÄŸan, "31 Mart seçimlerinde büyükÅŸehir seçimlerindeki usulsüzlükleri, hataları araÅŸtırırken sandık kurulu üyeleriyle ilgili yanlışı da tespit ettik." dedi.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "(Ä°stanbul seçimleri) Çok ciddi yolsuzluklar yapıldı. Ayrıca oy sayım ve döküm cetvellerine iliÅŸkin de çok ciddi yanlışlar belirledik." ÅŸeklinde konuÅŸtu.

"SÄ°YASET Ä°NSAN KAZANMA SANATIDIR"

 

ErdoÄŸan, "Milletvekili seçiminde yeterli baÅŸarıyı elde edemediÄŸimiz yerlerin çoÄŸunda belediye baÅŸkanlığı seçiminde de sıkıntılar yaÅŸadık. Demek ki ortada üzerinde hassasiyetle durmamız gereken sorunlar var. Bunların hiç birini de gözden kaçırıyor deÄŸiliz. Her bir ÅŸehrimizle ilgili deÄŸerlendirmelerimizi yapıyoruz." deÄŸerlendirmesinde bulundu.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "Siyaset insan kazanma sanatıdır. Hiçbir arkadaşımızı hiçbir kardeÅŸimizi dışlamadan, kırmadan, kenara koymadan, vefasızlık etmeden sürekli yeni insanlar kazanarak önümüzdeki döneme hazırlanacağız. Velev ki bizim gönlümüzü, kalbimizi kırsalar da." diye konuÅŸtu.

ErdoÄŸan, "(Ä°stanbul) YSK'nin kararı sadece sandık kurulu üyelerinin usulüne uygun atanmamış olmasına dayanmıyor. Kurul hem bu durumu hem de oy sayım döküm cetvellerindeki usülsüzlükleri gözeterek, her ikisininin birden çakıştığı sandıkları dikkate almıştır." ifadelerini dile getirdi.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "(Ä°stanbul) 26 ilçede belediye baÅŸkanlığında sonucu deÄŸiÅŸtirmeyen oylar, büyükÅŸehirde toplandığında netice tersine çevrilebiliyor." dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.