Sosyal Medya

MHP: Gül, Davutoğlu ve Arınç dizayndır

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 'Bir yandan Abdullah Gül, bir yandan Davutoğlu, bir yandan Arınç sistemli bir şekilde Türk siyasetini dizayn etme gayretine girişmişlerdir. Türk milleti bu tiyatroyu daha önce izledi. Bunlara ağzının payını verdi' dedi.



MHP'li Ä°smet Büyükataman, Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığı seçiminin yenilenmesi kararının ardından Yüksek Seçim Kurulu (YSK) ve partilerine gösterilen tepkiler nedeniyle yazılı açıklama yaptı.

Büyükataman, 23 Haziran Ä°stanbul seçimleri için 'her ÅŸey çok güzel olacak' diyenler ile 2009'da sözde açılım sürecini baÅŸlatırken 'güzel ÅŸeyler olacak' diyen zihniyetin aynı zihniyet olduÄŸunu belirterek, açıklamasını ÅŸöyle sürdürdü:

"2009'da Abdullah Gül, 'güzel ÅŸeyler olacak' dedikten sonra ülke olarak gün yüzü görmedik. FETÖ'cü Emre Uslu'nun 'güzel ÅŸeyler olacak' sözlerinin ardından bunların 'güzel çocuklar' dedikleri teröristler, 15 Temmuz'da milletin hem iradesine, hem bedenine bomba yaÄŸdırdı. Daha sonra Yenikapı ruhu ile hepsi karanlık odalarına çekildi. Åžimdi yeniden gemi azıya almış görünüyorlar. Yeni bir felakete milliyetçi hareket olarak geçit vermemek için hazır ve kararlıyız. Bir yandan Abdullah Gül, bir yandan DavutoÄŸlu, bir yandan Arınç sistemli bir ÅŸekilde Türk siyasetini yeniden dizayn etme gayretine giriÅŸmiÅŸlerdir. Türk milleti bu tiyatroyu daha önce izledi. Bunlara aÄŸzının payını verdi, yeniden vermek için 23 Haziran’ı fırsat bilmektedir."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.