Sosyal Medya

Güncel

Abdullah Gül, eski Almanya Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eski Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff ile bir araya geldiği bildirildi.



Yeni parti kuracağı yönünde iddialar bulunan 11. CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül, eski Almanya CumhurbaÅŸkanı Christian Wulff ile bir araya geldi.
 
Gül, cumhurbaÅŸkanı olduÄŸu dönemde Almanya'nın cumhurbaÅŸkanı olan Christian Wulff'ü, AyazaÄŸa'daki ofisinde ağırladı.
 
GörüÅŸmeye iliÅŸkin fotoÄŸraflar, Gül'ün 11. CB Ofisi adlı Twitter hesabından paylaşılırken internet sitesinden ise ÅŸu ifadeler yer aldı:
 
"11. CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül, Ä°stanbul AyazaÄŸa’daki ofisinde Almanya Eski CumhurbaÅŸkanı Christian Wulff ile görüÅŸtü. Yaklaşık bir saat süren görüÅŸme bugün öÄŸlen saatlerinde gerçekleÅŸti. GerçekleÅŸen görüÅŸmede Gül: 'Sayın Wulff ile özel bir dostluÄŸumuz var. Kendisi cumhurbaÅŸkanı iken hem Türkiye’ye resmi devlet ziyareti yaptı hem ben Almanya’ya resmi devlet ziyareti yaptım. Bizim dönemimizde Türk-Alman iliÅŸkileri her bakımdan zirveye çıkmıştı. Çok samimi bir ÅŸekilde her iki tarafında siyasette, demokratik anlayışta, ekonomide, teknolojide, bilimde her bakımdan çok güçlü iliÅŸkisi olmuÅŸtu ve dolayısıyla bu iliÅŸki, anlayış geleceÄŸede çok güçlü bir ÅŸekilde ilerliyor.' dedi. Gül, Christian Wulff’un Türkiye’ye olan ilgisinin sürdüÄŸünü görmekten dolayı mutlu olduÄŸunu da ifade etti."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.