Sosyal Medya

Güncel

Liderler Forumu'nda Trump'a cep telefonu fırlatıldı

ABD Başkanı Donald Trump'a Indianapolis'te düzenlenen Liderler Forumu'nda yaptığı konuşması sırasında bir katılımcı tarafından cep telefonu fırlatıldı. Yaşanan olay akıllara George Bush'u getirdi.



ABD BaÅŸkanı Donald Trump, Indianapolis'te düzenlenen Liderler Forumu'na katıldı. KonuÅŸma yapmak için sahneye doÄŸru ilerleyen Trump'a katılımcılardan biri tarafından cep telefonu fırlatıldı. 
 
Yapılan protesto sonrası cep telefonu fırlatan ÅŸahıs gözaltına alınırken Trump'ın olay sırasındaki rahat tavırları dikkatlerden kaçmadı. 
 
BUSH'A AYAKKABI TRUMP'A CEP TELEFONU
 
YaÅŸanan olay daha önce Irak'ta yaptığı bir konuÅŸma sırasında kendisine ayakkabı fırlatılan Eski ABD BaÅŸkanı George Bush'u akıllara getirdi. 
 
Trump, yaÅŸanan olay sonrasında bir süre bekledikten sonra konuÅŸmasına devam etti. 
 
SÄ°LAH TÄ°CARETÄ° ANLAÅžMASI
 
Katılımcıların huzurunda BM Silah Ticareti AnlaÅŸmasın'dan imzasını çekeceÄŸine dair bir belgeyi imzalayan Trump, "BirleÅŸmiÅŸ Milletler yakında Amerika'nın bu anlaÅŸmayı reddettiÄŸine dair resmi bir tebligat alacak." dedi.
 
Trump, "Bunun ne olduÄŸunu çoÄŸunuzun bilmediÄŸini düÅŸünüyorum. Ne olduÄŸunu biliyor musunuz? Büyük bir faktör. Orada NRA’dan bazı mutlu yüzleri görüyorum. Resmi olarak bugün, fazlasıyla yanıltıcı bu anlaÅŸmadan Amerika’nın imzasını çekeceÄŸimi duyuruyorum. Ä°mzamızı geri çekiyoruz." ifadesini kullandı.
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.