Sosyal Medya

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şiddeti tasvip etmeyiz, her türüne karşıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit cenazesinde Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya ilişkin, "Olay tüm boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Şiddeti asla tasvip edemeyiz" ifadelerini kullandı.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan Kemal KılıçdaroÄŸlu'na ÅŸehit cenazesindeki saldırı ile ilgili ilk açıklamasını sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. ErdoÄŸan açıklamasında "Ne yazık ki dün Çubuk’ta bir ÅŸehidimizin cenaze töreninde istenmeyen bir olay meydana gelmiÅŸ, CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu’na yönelik protestolar ÅŸiddet eylemine dönüÅŸmüÅŸtür" dedi.
 
CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki hain saldırıda ÅŸehit düÅŸen askerlerle ilgili açıklama yaptı. ErdoÄŸan açıklamasında “Dün dört ÅŸehidimizi topraÄŸa verdik. Allah ÅŸehitlerimize gani gani rahmet eylesin. Bu vatan onların bize bıraktığı kutsal bir emanettir” dedi.
 
ErdoÄŸan açıklamasının devamında "Ne yazık ki dün Çubuk’ta bir ÅŸehidimizin cenaze töreninde istenmeyen bir olay meydana gelmiÅŸ, CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu’na yönelik protestolar ÅŸiddet eylemine dönüÅŸmüÅŸtür. Olay tüm boyutlarıyla soruÅŸturulmaktadır. Åžiddeti asla tasvip edemeyiz. Åžiddetin ve terörün her türüne karşıyız. Kimsenin Türkiye’nin huzur iklimine zarar vermesine müsaade etmeyiz" dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.