Sosyal Medya

Güncel

AK Parti'den 'İstanbul' açıklaması: Belgeler var, FETÖ bu işin içinde

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz A Haber canlı yayınında merak edilen soruları yanıtladı.



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz A Haber canlı yayınında merak edilen soruları yanıtladı.

Ali Ä°hsan Yavuz'un açıklamalarından satırbaÅŸları ÅŸu ÅŸekilde:

YSK, cumartesi ya da pazartesi belgeleri görüÅŸmeye baÅŸlayacak bilgisi var. YSK önce delillere bakacak. Eklere bakacak. 24 Haziran seçimlerinde ne kadar usulsüzlük yapmaya çalışırsalar çalışsınlar ancak bir vekilin oynamasına neden olabilirlerdi. 24 Haziran seçimlerinde çok hazır deÄŸillerdi. Bu iÅŸin beyni olanlar 24 Haziran'da kendilerini çok hazır görmediler. 20 bin oyun yer deÄŸiÅŸtirmesini saÄŸlamak demek Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanını bir partiden baÅŸka bir partiye geçirmek demekti.

Yüzlerceden çok daha fazla 20 yaşın altında sandık baÅŸkanı vardı. 18 yaşın altında milletvekili seçiliyor diyeceksiniz. Özellikle genç olanlara ve askeriyeden alınanlara, KHK ile ihraç edilenler, kamu görevlisi olmayanlar alınıp getirilip sandık başına yerkeÅŸtiriliyor.

FETÖ BU İŞİN Ä°ÇÄ°NDE

FETÖ bu iÅŸin içinde. Beni FETÖ ile suçlayanlar arasında Fatih Portakal da vardı. Ben 2012 yılında Sakarya'da stadyumda Türkçe Olimpiyatlarına gitmiÅŸtik, bizi sahneye davet etmiÅŸlerdi. Benim bir görüntüm vardı onu koymuÅŸ önce FETÖ'den ayrıldığını söylesin diyor. Birileri onlarla kol kola oluyor onları suçlamıyor bizi suçluyorlar. Ben ne zaman bu iÅŸin içinde FETÖ var dedim, bana sosyal medyadan çullanmaya baÅŸladılar. FETÖ bu iÅŸin içinde gırtlaÄŸa kadar var.

ELÄ°MDE BELGELER VAR

FETÖ'nün de bu iÅŸin içinde olduÄŸundan emin olacağım belgeler elimde var. Bu iÅŸin içinde bir gruptan daha bahsetmek istiyorum. Oy ve Ötesi diye bir yapı vardı. Bu seçimde neden hiç sesleri çıkmadı? Merak ediyorum. Oy ve Ötesi her seçimde basbas bağırırken bu seçimde isimleri neden hiç duyulmadı? Soruyorum.

YSK dosyayı açar öyle ÅŸeyler görür ki. Bu bir günde de biter 30 günde de bitmeye bilir. Ben bu deliller benim için yeterli deÄŸil reddediyorum da diyebilir. Bence denilmemesi gerek.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.